Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika majkelr
Wyświetlenie odpowiedzi
Czy warto kupować piwa belgijskie w Lidlu?
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika majkelr Wyświetlenie odpowiedziŚmiać mi się chce z was. Nie potraficie przyznać, że te piwa są słabe. Może te piwa są dobre, ale te z lidla są słabe. Piwa mają wady, może leżakowanie trochę pomoże, ale bez przesady. Pewnie za szybko musieli tyle piw przygotować dla lidla. Podobnie było z Komesami z lidla.Birofilia Trapistów poszukiwane - sprawdź co mam
http://mojedegustacje.blogspot.com/ - mój blog o alkoholach; ostatni wpis - Królewskie Porter
Piwny Janusz bez Teku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziA z Paulanerami też tak jest?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika majkelr Wyświetlenie odpowiedziŚmiać mi się chce z was. Nie potraficie przyznać, że te piwa są słabe. Może te piwa są dobre, ale te z lidla są słabe. Piwa mają wady, może leżakowanie trochę pomoże, ale bez przesady. Pewnie za szybko musieli tyle piw przygotować dla lidla. Podobnie było z Komesami z lidla.
A najgorsze że niektóre smakowały i teraz jest dysonans poznawczy...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika majkelr Wyświetlenie odpowiedziDostali takie zamówienia pierwszy raz i nie podołali z taką ilością.Birofilia Trapistów poszukiwane - sprawdź co mam
http://mojedegustacje.blogspot.com/ - mój blog o alkoholach; ostatni wpis - Królewskie Porter
Piwny Janusz bez Teku
Comment
-
-
Hehe, kolejny raz na powierzchnię wypływa teoria spiskowa, jakoby do Polski trafiły gorsze wersje piw.Last edited by chemmobile; 2015-04-24, 10:44.Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika majkelr Wyświetlenie odpowiedziŚmiać mi się chce z was. Nie potraficie przyznać, że te piwa są słabe. Może te piwa są dobre, ale te z lidla są słabe. Piwa mają wady, może leżakowanie trochę pomoże, ale bez przesady. Pewnie za szybko musieli tyle piw przygotować dla lidla. Podobnie było z Komesami z lidla.
Pękaj ze śmiechu ,ale naiwne te twoje wywody.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chemmobile Wyświetlenie odpowiedziHehe, kolejny raz na powierzchnię wypływa teoria spiskowa, jakoby do Polski trafiły gorsze wersje piw.Last edited by Shedao; 2015-04-24, 10:52.
Comment
-
-
Lidl Gdańsk-Matarnia. Są jeszcze Corsendonki i Petrusy (duża ilość summum, blondów i bruin), sam kupiłem ostatnią butelkę Piraata (wczoraj), żeby sprawdzić czy coś się zmienia.
"Świeży" Piraat mi nie smakował. Nieprzyjemny, gryzący alkohol, rozpuszczalnik, guma balonowa, tępa goryczka 2/5 max.
Nie minęło wiele czasu, a już jest dużo lepiej. Sporo belgijskich fenoli, delikatna guma balonowa, przyjemny alkohol - spokojnie 4/5 - byłem w szokuLast edited by zohan666; 2015-05-15, 13:47.
Comment
-
-
Dzisiaj kupiłem przecenione o złotówkę Corsendonka za 2,49 i Poczwórnego Komesa za 3,99. I uważam, że cena za oba te piwa była, szczególnie za Komesa, bardzo atrakcyjna.Zbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.
Comment
-
Comment