Jak będzie tydzień włoski, to przejdę się akurat i przy okazji zobaczę co z belgami-może być tylko lepiej, a jeszcze trochę piwek zostało. Czcigodny Solfernusie (zgodnie z "Igraszki z Diabłem") czy Komes poczwórny rzeczywiście taki zacny?
Czy warto kupować piwa belgijskie w Lidlu?
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Petitpierre Wyświetlenie odpowiedziJak będzie tydzień włoski, to przejdę się akurat i przy okazji zobaczę co z belgami-może być tylko lepiej, a jeszcze trochę piwek zostało. Czcigodny Solfernusie (zgodnie z "Igraszki z Diabłem") czy Komes poczwórny rzeczywiście taki zacny?
Mi ten Komes smakuje bardzo. Ale ja taki dziwny jestem bo wolę go mocno nie chłodzić. Przez co mocno wali w dekielek. Zwłaszcza w taka pogodę jak dzisiajZbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.
Comment
-
-
Można się napić ale, żeby to była jakaś rewelacja to bym nie powiedział.konsultant ślubny warszawa tobedziepieknyslub.pl/oferta
Comment
-
-
Petrusy Blond spadły do 1,49 zł za butelkę.
Wziąłem tyle ile mogłem udźwignąć w plecaku i za 16 szt. zapłaciłem tyle co za 3 szt. rewolucyjnych zachmielaczy
Wybór jest dla mnie prosty, tym bardziej że piwo z czasem zyskuje. Jest coraz lepsze. Jutro też pójdę z plecakiem, a później do piwnicy.
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shedao Wyświetlenie odpowiedziNo właśnie dość długo już jest straszna posucha z piwami w Lidlu, niby czasami rzucą jakiś tydzień tematyczny, ale ostatnio widziałem: francuski (dużo serów itd, piwa - 0), orientalny (Kingfisher i Tsingtao ) i tyle.Birofilia Trapistów poszukiwane - sprawdź co mam
http://mojedegustacje.blogspot.com/ - mój blog o alkoholach; ostatni wpis - Królewskie Porter
Piwny Janusz bez Teku
Comment
-
Comment