Ano. Nie jest to najbliższy browar (nie licząc Osjanna) to bliżej jest Baupivo w Cierabun i Brestskoe Pivo w Brześciu.
Stara Szkoła Osmola z Podlasia - wywiad
Collapse
X
-
No to masz bardzo fajnie ;-) Ja mam do najbliższego kraftu 100km (GD), mimo to co najmniej raz w miesiącu bywam na premierach/ spotkaniach, w drugą stronę też jeżdżę na spotkania też po 100km, do Osmoli masz trochę mniej ;-) Możesz spokojnie nas odwiedzić jak coś będziemy dłubać, często robimy to w weekendy. Jak masz ochotę to kontaktuj się z Jasiem albo Danielem
Comment
-
-
Ekstra premiera w Warszawskich Samych Kraftach, bardzo kameralnie co pasuje do tego projektu Na start niezawodna AIPA, może zbyt zachowawczo, ale za to jak dobrze! Nie sparzyć się na standardach i dopiero wjechać z wymysłami, to bardzo przemyślana i rozsądna droga. Miałem okazję zamienić kilka słów z Prezesem, tylko i wyłącznie podbijał moje zainteresowanie tym projektem, kibicuję mocno! No i czekam z niecierpliwością na kolejne piwa, oby nie było problemów z dostępnością. Skład, z którego składa się obsada jest chyba gwarantem najwyższej jakości. Może do zobaczenia u Was na miejscu, kiedy będziecie mieli już odrobinę spokoju?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Prusak Wyświetlenie odpowiedziZawiesił na nieokreślony (czytaj: długi lub do św. nigdy) czas, czy jest jakaś szansa na w miarę szybki powrót do produkcji?
Comment
-
-
Wiedziałem, kiedy zawiesił, problem w tym, że nie podano żadnej informacji ani o przyczynach, ani perspektywach ew. powrotu do produkcji. Wykorzystałem odnowiony wątek do tego, byśmy mogli dowiedzieć się czegoś więcej od osób lepiej zorientowanych lub znających kogoś z ekipy browaru albo po prostu w obliczu przerwy trwającej dłużej niż np rok (bez żadnych wieści i perspektywy odmiennej) po prostu skreślić go z listy czynnych browarów.
Takie same wątpliwości były także w przypadku kilku innych firm, choćby jednego z płockich minibrowarów albo (tylko kontekst nieco inny) Kameralnej w Warszawie.
Comment
-
-
POd tą samą nazwą?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment