Oświadczam, że z dniem dzisiejszym wycofuję się z udziału w forum ogólnym. I nie pytajcie mnie, dlaczego.
Rezygnacja
Collapse
Temat jest zamknięty.
X
X
-
Prawda to? Jeżeli tak, to strata wielka.Mam nadzieję, że to tylko kwestia czasu i zatęsknisz, wrócisz do nas jak ten syn marnotrawny.
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
zamykam temat na prośbę autora.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Oświadczam, że z dniem dzisiejszym wracam na forum ogólne. I nie pytajcie mnie, po co wracam.
Nie pytajcie również, za czym kolejka ta stoi, komu bije dzwon ani o której odchodzi pociąg do Yumy. Po prostu tak musiało być. To już na zawsze zostanie mroczną tajemnicą tego forum.Comment
Related Topics
Collapse
-
No to relacja z naszego wyjazdu. cel to Łabska ścieżka rowerowa a konkretnie jej odcinek na terytorium Czech . Na początek trochę statystyk. Na starcie nie stawiły się dwie osoby, jedna nie dostała zgody lekarza a jako że miały jechać na tandemie to automatycznie druga odpadła
. Więc...
-
Channel: Przy piwie
-
-
Dzisiaj dostałem takie pismo.
Można domniemywać, że mikrofiltracja się zepsuła. No to chyba jedyna okazja na niepasteryzowanego i niemikrofiltrowanego Kasztelana....
-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
styl: American pale ale
alk. 5,6%
Kilka tygodni temu, już w styczniu br., browar Tiny Rebel wypuścił na rynek "Cali" - zupełnie nowe piwo w stylu APA. Zrobił przy tym rzecz dość niespotykaną - ogłosił, że nowe piwo wprowadzane jest w miejsce dobrze znanego,...-
Channel: Walia
2016-02-01, 10:43 -
-
Z kronikarskiego obowiązku.
Lekkie piwo z Lidla, ale wycofane. Dzięki temu można się dowiedzieć o producencie.
Otóż w Lidlu pojawiło się ogłoszenie, że przy otwieraniu piwa /twist/ szło kruszy się
i producent Brasserie Licorne wycofuje je. Licorne należy do...-
Channel: Francja
2015-05-22, 20:43 -
-
METRO IMIELIN STUDIO
&
Yalooś Pałel Rex
Presents:
„Jedna noc z życia Wujcia Shaggiego”
„Pst” – krótki, ostry szept rozciął leśną ciszę niczym rytualny sztylet tnie napięty brzuch złożonej na ołtarzu...-
Channel: Bestseller
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment