jaw7 - póki co to Ty przykrywasz swoją nieumiejętność czytania ze zrozumieniem.
Więcej browarów trapistów
Collapse
X
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jaw7 Wyświetlenie odpowiedziTak,najlepiej zrobić jaja ,aby przykryć swoją niewiedzę.
No nic, wątek założony. Mam nadzieję że nie ograniczy się merytoryką do kopiuj/wklej jakiegoś linku internetowego i czekamy na podzielenie się z nami wiedzą na temat historii rzeczonych dziesięciu browarów z logami Trapistów.
Mam, jak zauważono wcześniej, sporo do poduczenia się więc czekam niecierpliwie na porcję wiedzy
Pewnie wielu poczyta o tym z zainteresowaniem. Przekazuje już mikrofon. Prosimy.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Trapiści mają HERB, nie LOGOGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Andorra Wyświetlenie odpowiedziMusisz się jeszcze poduczyć. To jest dopiero dziesiąty browar z logo trapistów.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Andorra Wyświetlenie odpowiedziMusisz się jeszcze poduczyć. To jest dopiero dziesiąty browar z logo trapistów.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedziTrapiści mają HERB, nie LOGO
Comment
-
Comment