A ja chrzanię promocje medialne, hurtownię i medale - piję to co mi smakuje. Dzięki Browarowi, a głównie forum rosnie liczba podobnie niezależnych piwoszy.
Moje ulubione polskie piwo (piwa)
Collapse
X
-
No własnie, Grzechu, ale cały czas, mówiąc nieskromnie, jesteśmy ELITĄ piwną
Comment
-
-
Originally posted by Marusia
jacek, cóż sa słodka naiwność.
A z tym Kwaśniewskim, to tez trafiłeś - jak kulą w płot
A Kwaśniewski był przykładem wielkiego wpływu na ludzi, bo nikt inny mi do głowy nie przyszedł w danym momencie.
dla Ciebie
Comment
-
-
Tak, dokładnie tak myślę. Całkiem spory procent ludzi daje się manipulować, bo sam nie ma wyrobionego zdania na jakiś temat, więc ślepo podąża za cudzym gustem.
Dziękuję za kwiatka
Comment
-
-
Grzechu, co się słówek czepiasz
Comment
-
-
Oj, Grzechu, to Ty nie złapałeś. O to mi chodziło, źle się widać wyraziłam, dzięki zatem za przełozenie na polski
Comment
-
-
Wszyscy dajemy sie manipulować, tylko nie wszyscy zdajemy sobie z tego sprawę.Dowiedz się więcej o piwie - www.piwoznawcy.pl
Kursy, szkolenia, raporty sensoryczne.
Comment
-
-
na przykład taki manipulator ART, czy WY naprawdę nie widzicie w co on Was wrabia?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Wracając do tematu.
Pewną chwilę musiałem się zastanowic aby ułożyć listę moich ulubionych piw. Obrady były burzliwe i doprowadziły do następujących wniosków. Zestawienie to jest całkowicie subiektywne. A przedstawia się ono następująco:
1. Highlander Strong zawsze jak przechodzę koło tego pubu to muszę skosztować tego piwa choć dalej nie wiem kto je waży?
2. Żywiec, Tyskie Gronie to już chyba z przyzwyczajenia (są ze mną zawsze na imprezach plenerowych lub domowych).
3. Piast Premium jedynie z beczki i to niezmiennie w tym samym lokalu.
4. Książęce ze Lwówka Śl. ostatnio zasmakowane.
5. Brok Sambor za jego smak, ale nie zbyt często – chyba będę musiał to zmienić!!!
Tak to wygląda u mnie choć na co dzień spotykam się głównie z pozycją drugą. Mógłbym jeszcze dodać do tego wszystkiego Spiżowe Ciemne i Pszeniczne ale kosztuje je jedynie parę razy w roku ze względu na cenę.Piwo to jest życia blues, daje miłość oraz luz. :)
Comment
-
Comment