Highlander = Namysłów, o ile się coś nie zmieniło.
Moje ulubione polskie piwo (piwa)
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
ART, mam nadzieje ze jestes agentem mojego browaru. Mysle ze po dokladnym oglupieniu wszystkich uczestnikow forum moglibysmy zwiekszyc produkcje i niezle zarobic.Archiwum piwne
Poznaj
http://www.browar.biz/centrumpiwowar...ndrzej_urbanek
Historię piwowarstwa w Brzegu i okolicachhttp://www.browar.biz/centrumpiwowar...ndrzej_urbanek
Już dostępne! "Browary akcyjne Wrocławia"
Comment
-
-
Ty, Jacek, weź wyluzuj z tym niedowiarstwem w koneserstwo
Misiekk!!!! Dzięki! Jak mogłam zapomnieć o Spiżu! Którego jeszcze w marcu nie lubiłam, żeby było smieszniej. Tzn., bo z trzech zapodawanych rodzajów lubię tylko dwa, a wcześniej piłam tylko to trzecie, którego nie lubię (ale namieszałam :roolleyes: ) A lubię: pszeniczne i ciemne.Last edited by Marusia; 2001-09-11, 07:30.
Comment
-
-
i jeszcze mordę mi się zachciało ręcznie wpisywać i zrobiłam byka
Comment
-
-
Jacek, po kilku latach kapitalizmu powinienes wiedziec jakie cuda potrafi zdzialac dobra reklama. A ci, ktorzy ja tworza to wlasnie prawdziwi ARTysci. Moglbym podac wiele przypadkow niedobrego piwa, ktore dobrze sie sprzedaje, ale nie oficjalnie na forum, bo sie boje ze sie komus moge narazic.Archiwum piwne
Poznaj
http://www.browar.biz/centrumpiwowar...ndrzej_urbanek
Historię piwowarstwa w Brzegu i okolicachhttp://www.browar.biz/centrumpiwowar...ndrzej_urbanek
Już dostępne! "Browary akcyjne Wrocławia"
Comment
-
-
Originally posted by ART
Highlander = Namysłów, o ile się coś nie zmieniło.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
w Highlanderze w Opolu widziałem jak podłączali zwyczajnego Namysłowa, nie wiem co w tym jest na 100%.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Nie wiem kto w Polsce produkuje Highlander ale jest to marka zastrzezona-Fines Whiisky Malz Beer produkowana w Szkocji a takze w Browarze Henninger Bräu AG we Frankfurcie nad Menem-ale co tam ostatnio w Polsce jest moda na zagraniczne nazwy jak Dortmunder,Alt stetiner itp itd
Comment
-
-
w Niemczech jest jeszcze większa moda na obce określenia. może nie jeśli chodzi o piwo.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Originally posted by ART
w Niemczech jest jeszcze większa moda na obce określenia. może nie jeśli chodzi o piwo.
w Piwie jest jeszcze dosc tradycyjbnie-przynajmniej ja nie mam z tym problemöw
Comment
-
-
Originally posted by Andi
Nie wiem kto w Polsce produkuje Highlander ale jest to marka zastrzezona-Fines Whiisky Malz Beer produkowana w Szkocji a takze w Browarze Henninger Bräu AG we Frankfurcie nad Menem-ale co tam ostatnio w Polsce jest moda na zagraniczne nazwy jak Dortmunder,Alt stetiner itp itd
Comment
-
-
dortmunder = tamustowiec
dort = tam
mund = usta
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment