Moze jestem nudny, ale u mnie w dalszym ciagu numer 1 to Mocne z Prochowic. W dalszej kolejnosci proponuje: Warka Strong, Rycerskie Namyslow i Hammer Glubczyce. Co do piwa Tyskiego, moim zdaniem jeden procent wiecej ekstraktu i kilka gram chmielu przydaloby sie bardziej niz francuski aktor i udawanie ze to piwo smakuje Czechom.
Originally posted by Piwowar Moze jestem nudny, ale u mnie w dalszym ciagu numer 1 to Mocne z Prochowic. W dalszej kolejnosci proponuje: Warka Strong, Rycerskie Namyslow i Hammer Glubczyce. Co do piwa Tyskiego, moim zdaniem jeden procent wiecej ekstraktu i kilka gram chmielu przydaloby sie bardziej niz francuski aktor i udawanie ze to piwo smakuje Czechom.
Są ludzie, którzy lubią takie właśnie piwo "rzadkie". Np. ja. A taka sprzedaż tego piwa nie może być tylko efektem promocji medialnej. W końcu ci ludzie, którzy to kupują też mają języki i podniebienia i gdyby im nie smakowało, to nawet sam Kwaśniewski by ich do tego nie namówił.
Originally posted by jacek Są ludzie, którzy lubią takie właśnie piwo "rzadkie". Np. ja. A taka sprzedaż tego piwa nie może być tylko efektem promocji medialnej. W końcu ci ludzie, którzy to kupują też mają języki i podniebienia i gdyby im nie smakowało, to nawet sam Kwaśniewski by ich do tego nie namówił.
jacek to nie biega o sprzedaż czy promocję (dostało złoty medal na Chmielakach 2000) ale o smak i właśnie o te języki i podniebienia. A co do sprzedaży (coś wiem na ten temat, jestem pracownikiem browaru łomża) wyborowe to zalega magazyny i nawet hurtownie się nie pytają czy dostaną te WYBOROWE, a ATOM taki czy siaki schodzi jak świeże bułeczki.
Originally posted by jacek A taka sprzedaż tego piwa nie może być tylko efektem promocji medialnej. W końcu ci ludzie, którzy to kupują też mają języki i podniebienia i gdyby im nie smakowało, to nawet sam Kwaśniewski by ich do tego nie namówił.
Comment