Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika miodek
Moje ulubione polskie piwo (piwa)
Collapse
X
-
Najlepsze polskie piwo, hmm... Czarnków Eire chyba. Ale nie jestem jeszcze pewien. Dużo jest takich, które wręcz uwielbiam, ale najlepsze z najlepszych trudno mi wytypować. A jeżeli chodzi o najlepsze na świecie to będzie to Radomyszl, Pszenyczne Etałon. W każdym razie do następnego, które uznam za najlepsze Z domowych na razie najlepsze, które w życiu piłem to Browar "Piwniczka" w Trzebini - XXI Warka Koźlak 17
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika miodekPoza wypadami "od czasu do czasu" do katowickiego Spiża, gdzie piję miodowe lub pszeniczne, muszę zadowolić się koncerniakami - w mojej dziurze (czytaj: w Olkuszu), nie ma szans by kupić inne piwo niż z koncernów. Dlatego najczęściej pijam tyskie gronie i ostatnio nowego zagłobę okocimskiego.
A wracając do tematu, moje ulubione to:
Brok Sambor
Heweliusz Classic
Amber Red
Żywiec PorterMona Browar Prywatny, Pruszcz Gdański Słoneczna
Comment
-
-
To teraz wypowie się kobieta
Bardzo lubie:
1. Czarne z Fortuny
2. Palone z Okocimia
ale najlepsze sa oczywiscie z kija (Czarne beczkowe miałam okazje pic tylko jeden raz nad czym ubolewam)
A tak poza tym to lubie Portery - bardzo dobry jest z Witnicy, choć na śląsku dosyć trudno go znaleźć.Ostatnia zmiana dokonana przez Kijek; 2005-12-27, 14:08.
Comment
-
-
U mnie niezmiennie od dłuższego czasu:
1. Noteckie niepasteryz.
2. Brackie z Cieszyna
3. Mocne Łódzkie
4. Porter Łódzki
5. Książęce z Lwówka
/i tylko drugie miejsce wciąż w Łodzi niedostępne/
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Kijek...A tak poza tym to lubie Portery - bardzo dobry jest z Witnicy, choć na śląsku dosyć trudno go znaleźć.Ostatnia zmiana dokonana przez adam16; 2005-12-27, 21:13.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
Comment