Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika domaluj
Wyświetlenie odpowiedzi
Browar Tenczynek - komentarze
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maciass Wyświetlenie odpowiedziOtwarcie browaru, na którym jedną z atrakcji był występ znanego i lubianego wokalisty.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maciass Wyświetlenie odpowiedziOtwarcie browaru, na którym jedną z atrakcji był występ znanego i lubianego wokalisty.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ls40 Wyświetlenie odpowiedziZ ciekawostek wychodzi, że browar Tenczynek przed 1939 r. miał conajmniej jeden własny wagon do przewozu piwa...
Comment
-
-
Ja też już mam info o czterech wagonach, w trakcie II wojny światowej odkupił je browar okocimski...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pinio74 Wyświetlenie odpowiedziPtaszki ćwierkają, że w Tenczynku warzony jest RIS. Ciekawym...
Comment
-
-
Ptaszki dobrze ćwierkały, dzisiaj jest oficjalne potwierdzenie.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bolo88 Wyświetlenie odpowiedziW Ciechan na Foksal dostępny na kranie 16 zł za 0,3when I'm sad, I stop being sad and be awesome instead.
Comment
-
-
Znalazłem taki artykuł o nowym Tenczynku
Choć w mediach jeszcze cicho, ci którzy uważnie śledzą profile społecznościowe już wiedzą. Tenczyński browar zmienił właściciela. Operację można śmiało nazwać transakcją roku, bowiem były i obecny właściciel leżą na dwóch przeciwstawnych biegunach, łączy ich jedno – zamiłowanie do piwa. O tym, że po niespełna trzech latach browar znów może zmienić właściciela radni usłyszeli od […]
Comment
-
-
No Tenczynek z nowym właścicielem rozkręca się mocno!
Tak donosi nasz dawny, szanowny użytkownik Tomasz K. z "tego" znanego bloga .
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
Dobrze że ruszają z kopyta bo potencjał jeeeeest
Comment
-
-
Potencjał był, ale ostatnio to przede wszystkim tłocznia wszelkiej maści lageropilsów.
Sporo tego naliczyłem obecnie na rynku: Tenczynek Lager, Pils, Za Ostatni Grosz, Świeże, Zamkowe Szlachetne, Fest Lager, Tenczyn Pils, Klasyczne Jasne Pełne i chyba widziałem jeszcze Tenczynek Cesky Pils.
Jak ktoś ma siły niech pokusi się o wielki test czym to się wszystko różni
Zakładam, że połowa z nich etykietami.
Ale na plus dla konsumenta że nawet świeże warki sprzedają w wielu miejscach za 2-3 zł., ciekawe tylko jak długo przetrwają na rynku z takimi cenami.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kosher Wyświetlenie odpowiedziPotencjał był, ale ostatnio to przede wszystkim tłocznia wszelkiej maści lageropilsów.
Sporo tego naliczyłem obecnie na rynku: Tenczynek Lager, Pils, Za Ostatni Grosz, Świeże, Zamkowe Szlachetne, Fest Lager, Tenczyn Pils, Klasyczne Jasne Pełne i chyba widziałem jeszcze Tenczynek Cesky Pils.
Jak ktoś ma siły niech pokusi się o wielki test czym to się wszystko różni
Zakładam, że połowa z nich etykietami.
Ale na plus dla konsumenta że nawet świeże warki sprzedają w wielu miejscach za 2-3 zł., ciekawe tylko jak długo przetrwają na rynku z takimi cenami.
Comment
-
Comment