P.S. No może Perła jest.
Piwo z jęczmienia browarnego
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Dukat_WSI Wyświetlenie odpowiedzidlugas, a któryś z polskich porterów bałtyckich jest filtrowany?
Kormoran brakiem filtracji się chwali, inni milczą i są klarowne
A chyba o fakcie braku filtrowania trzeba by klienta na opakowaniu powiadomić. Nie wiem jak stanowi prawo.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dlugas Wyświetlenie odpowiedziA chyba o fakcie braku filtrowania trzeba by klienta na opakowaniu powiadomić. Nie wiem jak stanowi prawo.
Comment
-
-
ijhars nie takie głupoty wymaga od producentów:]
na trolling jestem za leniwy i mam za mało czasu
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziAby odejść od polityki... Znasz swoich przedstawicieli w parlamencie? Rozmawiałeś kiedykolwiek z nimi? Rząd sam z siebie nie wymyśli czegoś co jest mu do niczego nie potrzebne. Inicjatywa ma iść od ludzi. Napisz projekt ustawy, albo weź zaprzęgnij do tego sztab swojego przedstawiciela, zbierz 100 000 głosów poparcia i potem tylko monitoruj sprawę za sprawą przedstawiciela w parlamencie. Tak to wygląda idealistycznie, a jak wygląda w praktyce zebranie 100 000 podpisów (z danymi osobowymi typu imię, nazwisko, pesel) pod petycją to powiem Ci sam. Życzę powodzenia i naprawdę dużej ilości samozaparcia. Na sam koniec może się okazać, że tylko tobie na tym zależy.
Comment
-
Comment