Praca piwowara w browarze restauracyjnym a rzeczywistość

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • fidoangel
    Major Piwnych Rewolucji
    🥛🥛🥛
    • 2005.07
    • 3491

Ni huhu proszę Pana Prezesa, tam od jakiegoś pół roku warzył piwowar ze sporym doświadczeniem. Coś innego jest na rzeczy ale pewnie to samo cały czas
    "nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)

Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))

Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
    Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
    Sprawdź >>>Przewodnik<<<

Comment

• e-prezes
      Generał Wszelkich Fermentacji
      🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2002.05
      • 19291

Jak nie wiadomo o co chodzi to pewnie chodzi o kasę

Comment

Related Topics

Collapse

• centris
        Potrzebuje pomocy piwowara
        centris
        Cześć,
        Kupiłem kompletny sprzęt z browaru restauracyjnego (5hl). Muszę go rozmontować i przewieź do mnie. Potrzebuje pomocy piwowara (oczywiście nie za darmo) w rozmontowaniu sprzętu, zrobieniu schematów żeby można go było później poskładać u mnie. A kiedyś pomocy w warzeniu....
        2025-01-07, 10:23
      • dadek
        Zakopane, Krupówki 6a, Pstrąg Górski
        dadek
        Skoro już byliśmy w Zakopanem to oprócz browaru Gwarno trzeba było odwiedzić i drugi niedawno powstały, jakim jest Pstrąg Górski. Mieści się u dołu osławionego zakopiańskiego deptaka, i jest kolejnym browarem restauracyjnym właściciela Watry znajdującej się z przeciwnym, górnym końcu...
        2024-04-24, 00:15
      • dadek
        Stary Sącz, Jana Pawła II 58, Browar Personall Kraft
        dadek
        Browar z restauracją o dość dziwnej nazwie otworzył swe podwoje w listopadzie 2021. Nasza ekipa dotarła tu 12.02.2022 korzystając z ostatniego weekendu gdy można było wykorzystać Bilet Weekendowy PKP IC (beton zarządzający ta firmą zlikwidował go argumentując "bo ludzie jeździli...
        2022-04-08, 01:05
      • dadek
        Rumunia, Timişoara, Strada Gheorghe Doja 12, Mayerhoff Brauerei
        dadek
        Pomimo szumnej nazwy zawiedzie się ten kto spodziewa się znaleźć tu browar. To po prostu nieduża knajpka w narożu starej stylowej kamienicy w odległości kilku minut jazdy tramwajem (3 przystanki) z głównego dworca kolejowego Timişoara Nord.
        Knajpka mieści zaledwie 5 niedużych stolików,...
        2023-11-01, 19:58
      • dadek
        Bonn-Pützchen, Alaunbachweg 10, Ale-Mania Brauerei
        dadek
        Gdy w jedynym sensownym browarze (nie warzącym kölschów) Braustelle w Köln https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...59#post2335759 spróbujemy już wszystkich piw, a chcemy jeszcze wypić coś ciekawego, w ciągu niecałej pół godziny jazdy pociągiem możemy przemieścić się do Bonn. Funkcjonują...
        2023-10-18, 02:53
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...