Witam wszystkich serdecznie. To mój pierwszy post dlatego pozdrawiam wszystkich.
Co mnie sprowadza? Ano koniec lata. Czas napić się czegoś lepszego niż Tatra za 1.8PLN bo będzie się piło mniej i wolniej.
Chciałem się Was poradzić jakich piw próbować? Napiszę co mi smakuje a co nie, może podpowiecie czego próbować?
Dobre:
- Miłosław niefiltrowany - chyba najlepsze piwo średniej ceny jak dla mnie - 3.40PLN
- Okocim mocne - bardzo dobre, ale obecnie za drogie jak na swój smak - 2.9PLN
- Tatra - dobra jak człowiek ma szybko wypić 3-4 zimne piwka - 1.8PLN
- Wojak - dobre, jak tatra - 1.8PLN
- Miłosław Miodowy i inne miodowe - bardzo lubię te piwa - około 4PLN
- Brackie - dla mnie numer jeden na świecie. Zawsze gdy jadę do Wisły piję tylko to. Niestety u mnie nie ma.
- Kozel Czarny - wynalazek znaleziony pod ladą, ciekawy
- Maćkowe Miodowe - najlepsze miodowe jakie piłem
- Faxe białe - może być, ale cena za puszę za wysoka jak dla mnie
Nie dobre:
- Komes poczwórnie bursztynowy czy coś takiego - ble... 5PLN
- Komes inne - a fuj
- Żywiec Białe, Książęce Marcowe - siki
- Żywiec Bock - za ciężkie
- Tyskie (wszystkie) - najgorsze jakie piłem
Czy na tej podstawie możecie mi polecić jakieś piwko? Najlepiej nie drogie, bo skrzynka to mi idzie na tydzień, teraz może na dwa wystarczy bo zimniej.
Zastanawiałem się nad kupnem pół na pół kasztelana na miłosława, ale może macie jakieś lepsze propozycje? Kupiłbym sobie ze dwie butelki na próbę i zdecydował. A nie mam za bardzo możliwości łażenia za piwami. W okolicy mam Polomarket i sklepy typu GS :/ Może bym znalazł jeszcze jakieś tesco albo lidla.
Dziękuję Wam bardzo za pomoc
Co mnie sprowadza? Ano koniec lata. Czas napić się czegoś lepszego niż Tatra za 1.8PLN bo będzie się piło mniej i wolniej.
Chciałem się Was poradzić jakich piw próbować? Napiszę co mi smakuje a co nie, może podpowiecie czego próbować?
Dobre:
- Miłosław niefiltrowany - chyba najlepsze piwo średniej ceny jak dla mnie - 3.40PLN
- Okocim mocne - bardzo dobre, ale obecnie za drogie jak na swój smak - 2.9PLN
- Tatra - dobra jak człowiek ma szybko wypić 3-4 zimne piwka - 1.8PLN
- Wojak - dobre, jak tatra - 1.8PLN
- Miłosław Miodowy i inne miodowe - bardzo lubię te piwa - około 4PLN
- Brackie - dla mnie numer jeden na świecie. Zawsze gdy jadę do Wisły piję tylko to. Niestety u mnie nie ma.
- Kozel Czarny - wynalazek znaleziony pod ladą, ciekawy
- Maćkowe Miodowe - najlepsze miodowe jakie piłem
- Faxe białe - może być, ale cena za puszę za wysoka jak dla mnie
Nie dobre:
- Komes poczwórnie bursztynowy czy coś takiego - ble... 5PLN
- Komes inne - a fuj
- Żywiec Białe, Książęce Marcowe - siki
- Żywiec Bock - za ciężkie
- Tyskie (wszystkie) - najgorsze jakie piłem
Czy na tej podstawie możecie mi polecić jakieś piwko? Najlepiej nie drogie, bo skrzynka to mi idzie na tydzień, teraz może na dwa wystarczy bo zimniej.
Zastanawiałem się nad kupnem pół na pół kasztelana na miłosława, ale może macie jakieś lepsze propozycje? Kupiłbym sobie ze dwie butelki na próbę i zdecydował. A nie mam za bardzo możliwości łażenia za piwami. W okolicy mam Polomarket i sklepy typu GS :/ Może bym znalazł jeszcze jakieś tesco albo lidla.
Dziękuję Wam bardzo za pomoc
Comment