Art zrobił nam zgadywankę, zajrzyjcie - ostatnio dodane zdjęcie w galerii!
Zdjęcie w galerii
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
ale chyba została już rozwiązana? czy nie?Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki" -
Art nie potwierdził mojego typu...Comment
-
mojego też
niestetyWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"Comment
-
Comment
Related Topics
Collapse
-
Fotki dorzucamy do galerii a w temacie o danej knajpie zamieszczamy tylko linki do nich.
-
Channel: Piwo - Gdzie
-
-
Mieszkańcy wielkich osiedli mieszkaniowych w północno-wschodniej części Charkowa nie mogą narzekać na brak piwnych atrakcji. Przy magistralnej ulicy Geroiv Praci mają browar restauracyjny AltBier, https://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=134991 a zaledwie 3 przystanki tramwajowe na wschód, na...
-
Channel: Ukraina
2020-03-20, 05:22 -
-
Oho... widzę, że system totalitarny działa wspaniale
Ten post też wytniesz Maggyk zanim ktokolwiek zdąży go przeczytać ?))
-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
Browarek odwiedziłem 12.09.2019 zupełnie przypadkowo i to dzięki Pendragonowi. Zadzwonił akurat jak wracałem pociągiem z Pilzna do Pragi, trochę pogadaliśmy a na koniec zapytał: "-Gdzie planujesz zakończyć dzisiejszy dzień?" Ja na to, że chyba wysiądę po drodze do któregoś...
-
Channel: Czechy
-
-
10.06.2019 prosto z WFDP przyjechaliśmy do Niemiec. Celem były piękne Góry Harz i tamtejsza bardzo ciekawa i rozległa sieć kolei wąskotorowych. Oczywiście przy okazji zaplanowałem wizyty w okolicznych browarach. Pierwszym był ten w Halberstadt, do którego to miasta pojechaliśmy zaraz po...
-
Channel: Niemcy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment