To kto zna jakiegoś redaktora??
Nagana Forum
Collapse
X
-
-
No i zamiast ludzi wydających opinię staliśmy się terorystami, którzy zamiast uczciwie mówić o browarach mówią tak:
"jak nam dacie piwko za darmo, to was oszczędzimy"
Od dziś popieram piwny terroryzm, może się dzięki temu na nowy rower dorobieLast edited by Piwofil; 2002-08-29, 16:00.www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DDComment
-
Jeśli narobimy hałasu, publikując coś negatywnego, to znajdzie się baaardzo wielu dziennikarzy łaknących sensacji To się najlepiej sprzedaje ! Rośnie czytelnictwo !
Przecież o browarach pisze się zwykle, kiedy: są sprzedawane (vide: Piast ), zamykane ( vide: Heweliusz w Gdańsku ), bliskie upadkowi (vide: BG )..... wtedy można poznać historię, dowiedzieć się jaki to jest ( a najczęściej BYŁ ) wspaniały browar, jak bardzo potrzebny, jakie wspaniałe piwo produkował...
Istniejący Browar, jego sukcesy, nie są tematem interesującym, a może i n t e r e s o w n y m. Można podpaść ( kryptoreklama, podejrzenia kolegów dziennikarzy ), a pismo nic nie zarobi i czytelnictwo mu nie wzrośnie.
Co innego, kiedy zaproponujemy kampanię medialną. Ale to już inny temat...SimonComment
-
Simon, cóż za aktywność, jak za starych, dobrych wrocławskich czasówComment
-
Re: Nagana Forum
Simon napisal/a
Myślę, że warto pokusić się na nadawanie żółtych i czerwonych kartek dla nieuczciwych producentów piwa, wykorzystujących lub naśladujących cudze pomysły ( logo piwa Grosz ) lub oszukujących konsumentów piwa ( np reklamujących piwo produkowane w Leżajsku sloganem: Spod Samiućkich Tater ).
Jest to oczywiście bez znaczenia dla ww, ale skoro tak bardzo sami się upominamy ( np FCJP ), to może i stworzymy FCPP ( Forum Czystości Piw Polskich )...pułaś
---------------------------------
"(...)W kącikach flechtów wieczór już
Lśni jak porzeczka krwawa
Ukradkiem z rdzy wycieram nóż
I między bajki wkładam"Comment
Comment