Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox
Wyświetlenie odpowiedzi
Piwo dedykowane zespołom muzycznym
Collapse
X
-
Ciekawe polaczenie zespolow muzycznych plus piwo. tylko zrobil sie tego wysyp:
Behemoth - Sacrum i Profanum teraz Perun warzy nowe piwo
Alcoholica - Beer'em all z browaru Staropolskiego czyli nasz polski coverband
i wiele innych pojawilo sie ostatnio.
nawet kanadyjski Budweiser wydaje piwo Metallica z limitowanym nakladem. no i ostatnio hucznie zapowiadane piwo Slayer. dla mnie zaczelo to byc zbyt powszechne. fajnie napic sie browara przy muzyce tego zespolu lub na koncercie ale zdaje mi sie, ze troszke za duzo tego sie zrobilo. np Behemoth ma bardzo fajne piwa i Trooper, reszta albo slabe Pilsy albo sredniawe Lagery czyli nic ciekawego nie uwazono
Comment
-
-
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox Wyświetlenie odpowiedzi... a Big Cyc piwa warzonego w Witnicy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox Wyświetlenie odpowiedziMegadeth także doczeka się swojego piwa "A Tout Le Monde" z kanadyjskiego browaru Unibroue.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cooper Wyświetlenie odpowiedziWspółpraca angielskiego Robinsons Brewery z ekipą Iron Maiden chyba okazała się komercyjnym sukcesem bo właśnie pojawiło się (przynajmniej w Irlandii dostrzegłem je chyba po raz pierwszy na półce) ich drugie piwo. Tym razem Trooper 666 z dużą facjatą Eddie'go na etykiecie. Mała flaszka 330 ml, alkohol 6,6%. Enigmatyczna nazwa Premium British Beer nie mówi co to za piwo ale podejrzewam że blady lub czerwony ejl. Opisu nie będzie bo kupiłem na prezent a pozatym w opisach specjalizuję się tylko w piwach irlandzkich Super kapsel z powtórzeniem grafiki z etykiety (acz niestety no name bo bez żadnych napisów) który w sumie z powodzeniem może spełniać funkcję znaczka do wpinania w katanę ortodoksyjnych fanów IM.
Comment
-
Comment