A nikt nie napisał o Kingpinie i jego Headbanger zrobionym wraz z kultowym Testerem Gier.
Piwo dedykowane zespołom muzycznym
Collapse
X
-
-
Kolejna propozycja zespołu Iron Maiden - "Trooper - Light Brigade".
Comment
-
-
Zespół obraża heavy metal (nawet parametry tych "piw" o tym mówią), tendencja a'la Wiesław Wszywka. Żenua na całej linii. Zresztą wziął się za to Alebrowar, co dużo wyjaśnia. Co więcej, jeśli w tekstach głównie króluje biedronkowa gorzała melasowej proweniencji, to po kiego brać się za piwo? Acha, amarena też jest dostępna w inkryminowanym sklepie i każdy dobrze wie, co to za ciecz i gdzie sytuuje się jej "klientela."
Heavy metal: https://winnicalidla.pl/motorhead-whisky-0-7l.html a nie popłuczyny z jednej strony pozerów z długimi piórami, a z drugiej browaru, który już dawno-i na szczęście-przestał się liczyć.Last edited by Petitpierre; 2019-02-10, 12:52.Mały porterek-przyjaciel nerek
Comment
-
-
K..... mogłeś troche spasować.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
jakby traktowała o bohaterstwie Polaków w czasie 2WŚ np Powstaniu Warszawskim albo Bitwie Pod Wizną to pewnie by się spodobała.
A kebab rzecz niegodna bo pewnie z leżaków i sprzedawany przez musliPiętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziTu miało być o piwie, a nie "przy piwie o gustach muzycznych"...
Nie podoba Ci się "Dziewczyna z kebabem"?
A co do zespołu to można ich twórczość porównać do komedii metalowej . Ludzie bez poczucia humoru nie zrozumieją tego .
Comment
-
-
Dokładnie - trochę luzu, a nie typowo polskiego nabzdyczenia i martyrologicznej smuty. Jak nie smakuje i się nie podoba to po prostu nie pić i nie słuchać. Ja np. nie pijam żadnych koncerniaków i nie oglądam rządowo-pisowskiej propagandy a la Goebbels pn. TVP.
A jako stary metalowiec bardo lubię czasem odskoczyć od Slayera do Nocnego Kochanka, muza bardzo fajna, a teksty przyprawiają o dobry humor. Piwa od Ale Browaru też pijam choć nie mogę powiedzieć, że smakuje mi 100% ich gatunków.
Comment
-
Comment