"Bartzabel" Behemotha z Browaru Perun.
Piwo dedykowane zespołom muzycznym
Collapse
X
-
Ostatnia zmiana dokonana przez wpadzio; 2020-05-27, 20:56.Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020Comment
-
-
Limitowana edycja piwa konopnego. Taką ”spożywczą” niespodziankę postanowili sprawić swoim fanom muzycy z legendarnej grupy Hemp Gru – informuje portal internetowy glamrap.pl.
Limitowana edycja piwa konopnego. Taką ”spożywczą” niespodziankę postanowili sprawić swoim fanom muzycy z legendarnej grupy Hemp Gru.
Napój o nazwie „HG” można było zakupić podczas jubileuszowego koncertu zespołu. Wydarzenie z okazji 25 rocznicy powstania rapowego składu, powołanego przez Bilona i Wilka, zostało zorganizowane w tym tygodniu na warszawskim Torwarze
Ekipa Hemp Gru, to nie jedyni muzycy, którzy stworzyli napój alkoholowy pod własnym brandem. Swoje piwo wyprodukowali m.in. Fokus i Rahim, Onar, Gang Albanii czy Vienio. Zazwyczaj były to trunki przygotowane na wyjątkowe okazje i nie trafiały na sklepowe półki. Podobnie jest w przypadku piwa sygnowanego przez Hemp Gru, które zostało uwarzone, by uczcić okrągłe urodziny grupy. O tym jak smakuje lager konopny mogli się przekonać uczestnicy koncertu na Torwarze.
Każde zwierzę koi dotyk
BlaszonyComment
Related Topics
Collapse
-
Stout z motywem Iron Maiden
alko 4,5%
Piana - więcej na początku potem pełna warstewka.
Lacing - trochę było.
Barwa - czerń.
Gaz - średni.
Aromat - paloność, likierowość.
Smak - słodkawe, lekko likierowe, lekka paloność, dopasowana goryczka...-
Channel: Anglia
2022-12-30, 20:47 -
-
Lekki cytrusowy Pale Ale z alko 3.4%
Piana - więcej na początku potem pełna warstwa.
Lacing - sporo.
Gaz - średni.
Barwa - jasny, żółto złoty.
Aromat - cytrusy.
Smak - cytrusy i posmaki ciasta owocowego, mała goryczka. Lekko trawiasty i ziołowy w...-
2024-11-27, 15:56 -
-
CREW Republic to jedna z ikon tzw. piwnej rewolucji w Niemczech przeżywa problemy i w związku z tym zakończył warzenie w swoim podmonachijskim browarze i powraca do warzenia kontraktowego w Bittburgerze, gdzie będą mieli do swojej dyspozycji osobny browarek eksperymentalny.
Piwa z...-
Channel: Niemcy
-
-
Kolejne piwo z serii Iron Maiden tym razem IPA
Alko 4.3% a IBU deklarują na 40.
Piana - więcej na starcie potem pełna warstewka.
Lacing - trochę było.
Barwa - jasne złoto.
Lacing - trochę było.
Aromat - cytrusy i zioła.
Smak - gorzkawe,...-
2021-11-05, 19:06 -
-
Przy okazji recenzowania pół roku temu kilku piw przywiezionych z Egiptu anonsowałem, że czeka na mnie jeszcze jedno, ostatnie, które przyprawia mnie o swoisty dreszczyk emocji. I przyznaję, że za każdym razem gdy mój wzrok na nie natrafiał i brałem je do ręki to z grymasem odkładałem...
-
Channel: Egipt
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment