Witam Drogich forumowiczów. Jakoś tak tydzień temu zaopatrzyłem się w te piwko i z czasem powstał dylemat. Polega on na tym że, pierwszy raz wydałem tyle kasy na jedno piwo i do tej pory czeka na wypicie, jakoś nie mam odwagi, poza tym oglądałem różne recenzje i ich komentarze i dylemat się pogłębił. Wyjaśniam, kupiłem bo zawsze kupuję nowości z kormorana i jakoś było, no i mam. Nie lubie porterów i nie lubię piwa wędzonego, sorki spróbowałem Gorodzisza i nie podszedł niestety. Gdy wypiję poczuję się wybrańcem ale jest masa osób , koneserów takiego piwa którzy nawet nie mieli możliwości dostania tego piwka(czytając z komentarzy). Myślę że, w tej sytuacji wypicie przeze mnie takiego piwa to by było barbarzyństwo , może lepiej byłoby udostępnić owe piwo miłośnikowi za kase lub jakiś bakszysz, pomóżcie mi Drodzy forumowicze podjąć decyzję
Imperium Prunum dylemat
Collapse
X
-
Ciekawe, czy to tylko zawoalowana forma ogłoszenia "mam, odsprzedam", czy faktycznie masz takie dylematy?
Generalnie to tylko piwo, raczej nikt nie zejdzie z ziemskiego padołu tylko dlatego, że nie miał okazji go spróbować. Schowaj sobie w piwnicy, za kilka lat albo dojrzejesz do takich piw, albo będziesz miał ciekawy bibelotBirofilia Trapistów poszukiwane - sprawdź co mam
http://mojedegustacje.blogspot.com/ - mój blog o alkoholach; ostatni wpis - Królewskie Porter
Piwny Janusz bez Teku -
nie jest zaa...coś tam tylko rzeczywista jeśli ktoś mnie przekona że, bardzo by chciał, jeśli chodzi o kasę to też napisałem że forma bakszyszu też wchodzi w rachubę, znaczy to że, kasa ma tu drugorzędne znaczenie. Z drugiej strony Zapodałeś ciekawy motyw żeby jednak zachować dla siebie, nie myślałem w ten sposób ale faktycznie, tylko krowa nie zmienia oglądów, może faktycznie gdzieś za rok będę miał inny punkt widzenia i może będę żałował że, sprzedałem. Dzięki za opinię, czyli 1 plus za zachowaniem dla siebie posdr.Comment
-
Z drugiej strony nie jest to jednorazowy wypust, IP ma być wypuszczane na rynek co roku, a biorąc pod uwagę że rozeszło się na pniu spodziewam się podwojenia ilości butelek w przyszłym roku przez BK.Comment
-
Nie rozumiem jednakowoż, po co kupiłeś to piwo, skoro nie lubisz porterów i nie lubisz wędzonek. Ja nie lubię pieczarek i nie kupuję ich, również wtedy, kiedy znajomi zachwalają lokalną pizzę z tymi grzybami.
Ale najlepiej - zakop w piwnicy, może za kilka lat smaki Ci się zmienią i wtedy pochwalisz się na forum, fejsie itd., że oto pijesz odleżakowany 5 lat Imperium Prunum i sam będę Ci zazdrościł, gdyż udało mi się dostać tylko jedną butelkę, więc nie mam czego leżakować, bo od razu wypiłem. A jeśli smaki Ci się nie zmienią - na pewno sprzedaż je o wiele drożej, niż gdybyś sprzedawał je dzisiajLast edited by WojciechT; 2016-02-06, 14:28.Comment
-
Jak wsiąkniesz w świat kraftu, to nie będzie dla Ciebie niczym nadzwyczajnym kupno piwa za 50 zł
Nie rozumiem jednakowoż, po co kupiłeś to piwo, skoro nie lubisz porterów i nie lubisz wędzonek. Ja nie lubię pieczarek i nie kupuję ich, również wtedy, kiedy znajomi zachwalają lokalną pizzę z tymi grzybami.
w sumie poszedłem za ciosem i uwarzyłem sobie Porter Bałtycki 21Blg. Podróż po nieznanych wodach czas zacząćComment
-
Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na FacebookuComment
-
nie noooo Skoro wypić nie za bardzo sprzedać nie za bardzo to składam wniosek o prezent w przyszłym tygodniu mam urodziny PozdrawiamComment
-
No dobra, Kopsnij namiary, Dostaniesz przesyłkę Ale żeby nie ;obrazić Cię jakimś kupnym prezentem , dam Ci coś od serducha, portera[ własnej/ roboty (dziwne znaki w tekście to oznaki buszowania chomika na klawiaturze, postanowiłem nie kasować )Comment
Comment