I o to chodzi pozdrawiam również chomika
Imperium Prunum dylemat
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cooper Wyświetlenie odpowiedziW sensie wykonanym ze złota czy z blachy o złotym kolorze ? Jeśli to drugie to za komuny a i teraz (choć przeważnie z jeszcze jakimś nadrukiem) wygląda większość kapsli
Za 20 zł to nawet 2 piw w multitapie się nie kupi a tu dylemat jakby to było whisky kolekcjonerskie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika reddmb Wyświetlenie odpowiedzidziwne znaki w tekście to oznaki buszowania chomika na klawiaturze, postanowiłem nie kasować
Comment
-
-
Śmieszą mnie takie wątki bo ktoś tam ma dylemat wydając 20 czy 30 zł za piwo. Jakoś przy kupowaniu flaszki wódki za 50 zł czy whisky za 100 zł nikt nie ma takich dylematów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika borat1979 Wyświetlenie odpowiedziŚmieszą mnie takie wątki bo ktoś tam ma dylemat wydając 20 czy 30 zł za piwo. Jakoś przy kupowaniu flaszki wódki za 50 zł czy whisky za 100 zł nikt nie ma takich dylematów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zooxxa Wyświetlenie odpowiedziznam osoby, które mają przy piwie 5 zł już dylemat
Jak ktoś ma dylemat czy pić szczyny za 2,20 zł i dobre piwo 7 zł to znaczy, że dla tego kogoś nie ma znaczenia smak a liczy się tylko rycie beretu bo tanio.Ostatnia zmiana dokonana przez borat1979; 2016-03-16, 21:23.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika borat1979 Wyświetlenie odpowiedziCzyli dylemat w stylu kupić dwa Kormorany czy zgrzewkę Harnasia
Jak ktoś ma dylemat czy pić szczyny za 2,20 zł i dobre piwo 7 zł to znaczy, że dla tego kogoś nie ma znaczenia smak a liczy się tylko rycie beretu bo tanio.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziNie "dobre", tylko "może dobre", a niejednokrotnie tylko co najwyżej "drogie".
Comment
-
-
Nie tworzę nowego wątku bo i po co
No to wsadzamy kijek w ....
Premiera Imperium Prunum 2017 jest 21 styczeń 2017r.
Jednak już od kilku dni nie którzy "chwalą się" zdjęciami zakupionych piw z nowej edycji.
Nawet na allegro ktoś wystawił z "ciekawą" ceną.
Po drugie rozstrzał cenowy (z tego co wypytałem) od 30 do 60zł za sztukę kupioną w sklepie/hurtowni.
Rok temu także były widełki cenowe, lecz nie tak porażające
Można było kupić zarówno po 16zł jak i po 35zł za kartonik z wsadem.
Plotki głoszą, że IP jest w tym roku mniej (powątpiewam)
Po akcji z Bubami czy obecnym szałem na IP 2016 podejrzewam, że kto się dorwie i będzie miał możliwości to wykupi min 5 -10 szt na dalszą odsprzedaż/wymianę
pozdrawiamOstatnia zmiana dokonana przez dlugas; 2017-01-20, 12:18.
Comment
-
-
W tym roku ceny ostro poszły w górę w porównaniu do zeszłorocznych. Jednak filmik blogera poskutkował i trzeba kieszeń klientów kroić. Chociaż może kupią ci co chcą a nie po 10 szt. i do piwnicy. Kij ma dwa końce chociaż tutaj jednak hurtownie mocno spekulują cenami.
Comment
-
-
Kto ma budżet to kupi nawet i po 80zł/szt
Ja "dam piątkę więcej" niż rok temu.
Czyli pozostanie mi wypicie wersji 2016
Te piwa limited edyszyn zaczynają żyć własnym "po sprzedażowym" życiem.
Wymiany oraz odsprzedaże dopiero u nas kiełkują, lecz pędzi to coraz szybciej i dosadniej.
Spekulanci są wszędzieOstatnia zmiana dokonana przez dlugas; 2017-01-20, 13:18.
Comment
-
Comment