No to pij, nie zwlekaj. Dochodzą złe wieści, że czas mu nie służy.
Imperium Prunum dylemat
Collapse
X
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
Warszafka łyka za stówkę bez czkawki, pewnie zaraz w opozycji do głosów, że czas mu nie służy, pojawi się jakiś znany bloger ze stwierdzeniem "a i 10 lat poleży"Birofilia Trapistów poszukiwane - sprawdź co mam
http://mojedegustacje.blogspot.com/ - mój blog o alkoholach; ostatni wpis - Królewskie Porter
Piwny Janusz bez Teku
Comment
-
-
............ i mamy takie nasze "Westvleteren 12"
Comment
-
-
Tylko że belg to belg,a tutaj rozdmuchany markieting, w dodatku niesmaczny. Inne knajpy, jak dziś patrzyłem zaczęły się bawić w licytację-start od 100zł albo w loterię-ale wygraną nie jest buteleczka tylko możliwość zakupu tejże. Żenada roku na każdej linii.Ostatnia zmiana dokonana przez Petitpierre; 2017-01-22, 10:24.Mały porterek-przyjaciel nerek
Comment
-
-
Allegro zaorało wszystkie prunumowe aukcję :]
bo dwa dni temu był wysyp tego typu "atrakcji"
kurdę, skoro jest taki hajp czy parcie na to piwo, to może w końcu zejdę do piwnicy i je wypiję ?
bo człowiek żyje sobie taki nieświadomy i szczęśliwy
Comment
-
-
Nawet na wp.pl piwo dorobiło się artykułu http://finanse.wp.pl/kat,1033691,tit...?ticaid=1187db .
Comment
-
-
Nie bardzo wiadomo, jak to skomentować, całe to zamieszanie sprawia na mnie wrażenie wykorzystywania ludzi, mających problemy psychiczne, co najmniej ciężki przypadek nerwicy natręctw. Niestety potwierdza to diagnozę, że tzw. kraft w dużej mierze jest sektą i wykorzystuje identyczny mechanizmy wykorzystywania. Całe szczęście, że ja ten etap fascynacji głupstwami przeżyłem wiele lat temu.
Comment
-
-
Moim ktoś kto nie kupuje jakiegoś przedmiotu bo jego zdaniem niewart jest zakupu i ma potrzebę udowodnienia swojego rzekomego rozsądku a także obrażenia tych, którzy ten przedmiot jednak świadomie kupili ma dużo większe problemy psychiczne niż ci których uznał za chorych.
Comment
-
Comment