Mam pytanie czy orientuje się ktoś jaki browar rozlewa te wynalazki?Na kontr etykiecie napisane tylko ,że wyprodukowano dla firmy Smaki Podhala.
Piwo Zakopiańskie, Zbójeckie - gdzie warzone?
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
Chyba pomyliłeś działyPiętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku -
-
Skoro nie oceniasz smaku konkretnego piwa a prosisz o jego identyfikację to może do np hmmm... działu identyfikacja ?Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na FacebookuComment
-
-
Last edited by sibarh; 2016-03-13, 19:16.2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeriaComment
-
Mi się nie chce szukać bo etykiet jest tam od cholery ale luknij Mały do naszego Kolekcjonerstwa i w dziale etykiet Witnicy poszukaj jej. Może tam jest. Witnica ma generalnie owalne ety i charakterystycznego kształtu krawatki przypominające nieco dawne banderolki na kabłąk butelki. Oczywiście ma też inne wykrojniki ale ten jest chyba najpopularniejszy z tego co się orientuję.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na FacebookuComment
-
Comment