BrowArmia i Bierhalle razem?

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • pegie23
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2004.08
    • 238

BrowArmia i Bierhalle razem?

Będąc dzisiaj w Warszawie przejeżdżałem obok BrowArmii, obok ich logo na lokalu pojawiły się także loga Bierhalle. Połączyli się?
  • oberzine
    • 2012.02
    • 228

Kupili już jakiś czas temu

Comment

• Cooper
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      🥛🥛🥛
      • 2002.11
      • 6059

Niepotrzebnie Pegie zakładałeś nowy temat gdyż w temacie o BrowArmii było o tym pisane na bieżąco i sam się z niego dowiedziałem o tym fakcie. Tam powinieneś zajrzeć wpierw.
      Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
      1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.

Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku

Comment

• pegie23
        • 2004.08
        • 238

A faktycznie, jakoś mnie ten wątek ominął... Sorry za powtórkę

Comment

Related Topics

Collapse

• chmielakikrasnystaw
          2018.08.17-19 Chmielaki Krasnostawskie
          chmielakikrasnystaw
          KONSUMENCKI KONKURS PIW
          48. OGÓLNOPOLSKIE ŚWIĘTO CHMIELARZY I PIWOWARÓW „CHMIELAKI KRASNOSTAWSKIE 2018”
          Piwa zgłoszone do Konkursu

Piwa dolnej fermentacji:
          Kategoria 1 Piwa jasne w stylu Light Beer o zawartości alkoholu do 3,9% obj.
          1. Birell Lager...
          2018-08-09, 12:21
        • chmielakikrasnystaw
          Chmielaki Krasnostawskie 2019
          chmielakikrasnystaw
          KONSUMENCKI KONKURS PIW
          49. OGÓLNOPOLSKIE ŚWIĘTO CHMIELARZY I PIWOWARÓW „CHMIELAKI KRASNOSTAWSKIE 2019”
          PIWA ZGŁOSZONE

Piwa dolnej fermentacji:
          Kategoria 1 Piwa jasne w stylu Light Beer o zawartości alkoholu do 3,9% obj.
          1. Primator Pumpa – Pivovar...
          2019-08-07, 12:51
        • Prusak
          Browary, z których piwo zdążyłeś wypić, zanim padły
          Prusak
          Korzystając z chwili wolnego czasu postanowiłem sporządzić spis browarów, z których produkcją miałem okazję zapoznać się, kiedy jeszcze istniały. Pomyślałem, że w klasyfikacji odwiedzonych browarów nikt nie ma szans z @abernackim, hobbystycznie się nie udzielam, więc może tu mam jakieś...
          2024-02-07, 18:00
        • pebejot
          Poznań, Pleszewska 1, Bierhalle
          pebejot
          Stolica Wielkopolski doczekała się kolejnego browaru restauracyjnego, tym razem sieciowego.
          Pod koniec 2017 roku w Poznaniu otwarto siódmy w Polsce browar Bierhalle, należący do przedsiębiorstwa QLT Restaurant & Bar Sp. z o.o.
          Poznańskie Bierhalle znajduje się w olbrzymim,...
          2018-07-01, 20:52
        • Alkoneser
          Browary restauracyjne w Polsce
          Alkoneser
          Cześć,
          mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
          2024-08-05, 11:26
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...