Łe, tera to my już zakończyli wymianę zdaań. Ale nieszkodzi, teraz popiszemy tu juz coś zupełnie nie na temat
Guinness Foreign Extra Stout, St. James's Gate Dublin - nie na temat :D
Collapse
X
-
-
Originally posted by Marusia
Łe, tera to my już zakończyli ...
Imponuje mi Twoja "wiejszczyzna"Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
-
Wysłałem wczoraj odpowiedź i gdzieś się zgubiła???!!!
Przez Was wracając wczoraj z pracy kupiłem zgrzeweczkę Guinnessa ES, będę pobierał próbki (chociaż nie lubię ciemniaków)
Comment
-
-
nie lubisz ciemniaków???
to chętnie Ci pomogę polubićWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
Comment
-
-
Maryhh, pomyliłes się, chciałeś napisać "pomogę ci WYPIĆ, a nie POLUBIĆ
Comment
-
-
to był tak zwany sens ukryty, który Ty ujawniłaśWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
Comment
-
-
Originally posted by pjenknik
Wysłałem wczoraj odpowiedź i gdzieś się zgubiła???!!!
Przez Was wracając wczoraj z pracy kupiłem zgrzeweczkę Guinnessa ES, będę pobierał próbki (chociaż nie lubię ciemniaków)- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Proponuję nowy podział FORUM: tylko dwa działy:
1. Tematy na temat
2. Tematy nie na temat
Comment
-
-
dobry pomysł tylko że ten pierwszy dział byłby pusty- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
tak nieee
ART nienadążyłby z przenoszeniem tematówWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
Comment
-
-
To co z tym polubianiem???
Jest/był jeden ciemniak który mi wyjątkowo dobrze wchodził - "Granat" z wajchy.... podobno był to czeski wynalazek
Comment
-
-
Art, a może zainstalujesz jakiś automatyczny wykrywacz do postów nie na temat, który będzie je przenosił bez Twojej osobistej ingerencji
Comment
-
-
"granat"???
u nas w sklepie jest takie winkoWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
Comment
-
-
Originally posted by pjenknik
To co z tym polubianiem???
Jest/był jeden ciemniak który mi wyjątkowo dobrze wchodził - "Granat" z wajchy.... podobno był to czeski wynalazekLast edited by Marusia; 2001-09-20, 08:06.
Comment
-
-
Przykro mi. Dla mnie był dobry... Może sprawiło to towarzystwo i lokal w jakim go spożywałem?
Comment
-
Comment