Cześć
Pytanie raczej do knajpiarzy.
Czy ktoś z was miał do czynienia ze szkłem Czeskiej firmy SHAM?
Ponieważ nieco ponad miesiąc temu dostałem paletę "Szejkerówek" 260szt. Na pierwszy rzut oka ładne, solidne, grube szkło ale już po pierwszym dniu ubiło się kilka sztuk.
Po paru dniach użytkowania mieliśmy już kilkadziesiąt uszkodzonych najgorzej, że ogromna większość to delikatne uszczerbione krawędzi...
Teraz boksuję się z tą firmą wysyłając im szklanki do reklamacji. Oczywiście zrzucają całą winę na nas, że wkładamy jeden w drugi po umyciu. Oczywiście na początku chłopaki wkładali szkła w ten sposób ale po tym co się działo ze szkłem od razu przestali i straty z tego powodu wynoszą może 15-20%
Obecnie po obejrzeniu reklamowanych szklanek postanowili przyznać mi 10% rabatu przy następnym zakupie.
Po nieco ponad miesiącu użytkowania zostało mi może 30szt :/
Wiem, że chłopaki z Kontynuacji mieli przeboje z ich szkłem dlatego zrezygnowali.
Czy ktoś za was forumowiczów miał do czynienia ze szkłem tej firmy?
Mam na myśli gastronomię.
Pytanie raczej do knajpiarzy.
Czy ktoś z was miał do czynienia ze szkłem Czeskiej firmy SHAM?
Ponieważ nieco ponad miesiąc temu dostałem paletę "Szejkerówek" 260szt. Na pierwszy rzut oka ładne, solidne, grube szkło ale już po pierwszym dniu ubiło się kilka sztuk.
Po paru dniach użytkowania mieliśmy już kilkadziesiąt uszkodzonych najgorzej, że ogromna większość to delikatne uszczerbione krawędzi...
Teraz boksuję się z tą firmą wysyłając im szklanki do reklamacji. Oczywiście zrzucają całą winę na nas, że wkładamy jeden w drugi po umyciu. Oczywiście na początku chłopaki wkładali szkła w ten sposób ale po tym co się działo ze szkłem od razu przestali i straty z tego powodu wynoszą może 15-20%
Obecnie po obejrzeniu reklamowanych szklanek postanowili przyznać mi 10% rabatu przy następnym zakupie.
Po nieco ponad miesiącu użytkowania zostało mi może 30szt :/
Wiem, że chłopaki z Kontynuacji mieli przeboje z ich szkłem dlatego zrezygnowali.
Czy ktoś za was forumowiczów miał do czynienia ze szkłem tej firmy?
Mam na myśli gastronomię.
Comment