Jęczmień jary dwurzędowy browarny

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • monte
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2016.10
    • 1

Jęczmień jary dwurzędowy browarny

Witam,

Z góry sorry, jeśli zły dział. W takim wypadku prosiłbym o przeniesienie.

Poszukuje do swojej pracy inżynierskiej jęczmienia browarnego. Szukałem i pytałem w kilku miejscach. Pisałem bezpośrednio do paru słodowni, ale ignorowali mnie. Czy poza giełdą dla gołębi są jakieś miejsca, gdzie dostanę jęczmień, najlepiej taki, który trafia do browarów a nie do gołębi?
  • ART
    mAD'MINd
    🥛🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2001.02
    • 24054

Parę kilo do pracy naukowej pewnie dostaniesz w elewatorze, u rolnika, lub dostaniesz gdy osobiście pofatygujesz się do słodowni.
    - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
    - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
    - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

Related Topics

Collapse

• darekd
      Eichbaum, Cronus German Pilsner
      darekd
      Piwo dostępne w Sieci Stokrotka. Puszka była tak oldskulowa, że musiałem to kupić, szczególnie że cena (ok. 2,80 PLN) zachęcała do podjęcia tego ryzyka.
      Jest to piwo kierowane do litewskiej firmy Maxima (która jest właścicielem Stokrotki). Na puszce jest skład (woda, słód, chmiel)...
      2025-01-04, 02:50
    • AaLeX
      Braniewo, Złoty Dukat
      AaLeX
      Nowość z braniewskiego browaru (kod LG). Przynajmniej nigdy wcześniej tego nigdzie nie widziałem. Brak wątku na tym forum również to potwierdza. Alkohol 6%. Skład: woda, słód jęczmienny, jęczmień browarny, chmiel, ekstrakt chmielu. Opisy w 3 językach, po polsku, angielsku i włosku. Po...
      2024-06-25, 17:50
    • AaLeX
      Braniewo, Kanclerz
      AaLeX
      Piwo do nabycia w Dino. Cena 2,99zł za puszkę. Alkohol 5%, kod LG, pełen skład podany: woda, słód jęczmienny, jęczmień browarny, chmiel, ekstrakt chmielu. Barwa złota, piana niezła, gęsta. Lacing dobry, kufel oblepiony. Zapach kartonowo-słodowy. Smak słodowo-goryczkowy. Całkiem niezłe....
      2024-01-08, 14:30
    • kaczka116
      Bury, [Browarny] Fly Away
      kaczka116
      Piwo gotowe do oceny
      2020-09-13, 21:37
    • kaczka116
      Bury, [Browarny] Dream On
      kaczka116
      Piwo gotowe do oceny
      2020-09-13, 21:27
    • Loading...