Piwo Szwagier - kto warzy?

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • fans
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2010.04
    • 195

Dobry jest komentarz pod filmikiem,,Sztosy muszą kosztować''.Pewnikem Śwagra nabędę bo man w Selgrosie zniżkę.

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
      Darmstadt, Nieder-Ramstädter Straße 3, Grohe-Die Brauhaus Legende
      dadek
      W Darmstadt działają 3 browary w tym jeden restauracyjny (Ratskeller) w samym centrum na Marktplatz. Pierwotnie tam planowałem rozpocząć piwne zwiedzanie miasta, jednak 22.07.2022 odbywał się jakiś mecz i cały plac był pełen kibiców, a w samej knajpie się nie dało szpilki wcisnąć. Więc...
      2022-10-21, 02:12
    • dadek
      Dubňany, Nádražní 7, Řemeslný Minipivovar Dubňák / Restaurace U Kače
      dadek
      Na Moravě w 2019 już co wieś to browar. Winiarski kraj przechodzi na piwo, co akurat mnie jako nie gustującego w winach, może tylko cieszyć. Trzeba od razu oddać Dubňanom - choć malutkie to jednak jest to miasto, do którego łatwo dostać się w ciągu 8 minut autobusem z Hodonína....
      2020-02-26, 21:25
    • heckler
      Rýmařov, Jesenická 107/4, Pivovar Morous
      heckler
      W zeszłym roku na forum wspominałem, że w miasteczku Rýmařov prawdopodobnie powstanie drugi browar. Tak też się stało i na początku tego roku na drugim końcu miasteczka w
      Hotelu Slunce został otwarty browar o nazwie Morous. Sama okolica w której stoi hotel jest o wiele cichsza i...
      2019-04-22, 09:45
    • Kugoja
      Gdzie dostać Rolling Rock
      Kugoja
      Witajcie
      Chce kupić przyjacielowi na prezent urodzinowy tak jak w temacie piwo Rolling Rock.
      Wiem że kiedyś pojawiało się w sklepach w Polsce ale obecnie nigdzie nie mogłem namierzyć.
      Preferowane jeśli widzieliście w okolicach Wrocławia ale jeśli gdziekolwiek było...
      2019-03-26, 10:55
    • Prusak
      Forever Brewing Co/Wołynśkij Browar, Voyager
      Prusak
      Skusiłem się na jedną z puszek stojących już jakiś czas w Leclercu. Kolaboracja z tajemniczym (przynajmniej dla mnie) polskim kontraktem Kite.Szkoła.PL. Alk 4, 5%, Eks. 12,5 blg.
      Piwo ma w "podtytule" German Pilsner, ale koło takiego pilsnera to chyba krótko ono stało (a może...
      2023-06-10, 14:58
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...