Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kaczka116
Wyświetlenie odpowiedzi
Koniec z kontraktami
Collapse
X
-
-
-
Ja tez wlasnie patrze i na wszystkich (oprocz chyba dwoch RISow) maja napisane "Wyprodukowane w browarze Gryf". I tylko te 2 piwa maja w innych butelkach niz reszta. Nie wiem, moze inaczej je butelkuja, moze te 2 maja warzone nie w Gryfie, sprobuje dowiedziec sie cos wiecej od chlopakow z Piwojada
Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka
Comment
-
-
Krój butelki plus brak podania miejsca współgrają z poprzednimi wpisami. BeerLab pasuje.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziOlimp Hades Gone Wild jest też w takich butelkach. Ma ktoś, by sprawdzić jaki tam adres? Za drogie by kupić
Jak dobrze widze to Zodiak?
Olimp czesto oznacza na fb gdzie warzy jezeli dobrze przegladam ich profil?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziKrój butelki plus brak podania miejsca współgrają z poprzednimi wpisami. BeerLab pasuje.
Comment
-
-
fałszowanie faktycznego miejsca produkcji będzie jak napiszesz sugerując że jest produkowane w jednym miejscu a jest inaczej, u nas wystarczy dane firmy wprowadzającej piwo na rynek i tyle, nic więcej, kontraktowcy tutaj akurat sami się podkładają pisząc więcej danych na etykietach, powiem więcej przy odpowiedniej interpretacji piwo American Pale Ale sugeruje miejsce produkcji w Stanach i panie kara jak nic się należy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika oberzine Wyświetlenie odpowiedzi..., powiem więcej przy odpowiedniej interpretacji piwo American Pale Ale sugeruje miejsce produkcji w Stanach i panie kara jak nic się należy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika prusakjl Wyświetlenie odpowiedziJedyna pociecha, że przy American India Pale Ale będzie zgryz z umiejscowieniem produkcji...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziAle termin przydatności... . Wszak PALE to jednoznacznie... paleolit!Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kaczka116 Wyświetlenie odpowiedzihttps://www.google.pl/search?q=olimp...TyJnTKg69zM%3A
Jak dobrze widze to Zodiak?
Olimp czesto oznacza na fb gdzie warzy jezeli dobrze przegladam ich profil?
Comment
-
Comment