O „zwracalności” butelki zwrotnej

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Krakus
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    🥛🥛🥛
    • 2007.04
    • 206

To w warszawskim Kaufie na Górczewskiej jest lepiej, bo jest automat, tak jak w Kerfie na Bemowie. Nie wiem tylko, jak wygląda kwestia cen za butelki od piw zakupionych w tym sklepie i sprawdzania paragonów.

Comment

• SupeR_PiwosZ
      Porucznik Browarny Tester
      🥛🥛🥛
      • 2008.05
      • 398

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krakus
      To w warszawskim Kaufie na Górczewskiej jest lepiej, bo jest automat, tak jak w Kerfie na Bemowie.
      Automat bardzo by pomógł ale żadna z sieciówek w moim rejonie nie dorobiła się jeszcze takowego niestety.
      Ostatnia zmiana dokonana przez SupeR_PiwosZ; wczoraj, 07:02.

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
        Belgia, Neerijse, Beekstraat 20, Brouwerij De Kroon
        dadek
        Wieś Neerijse jest położona 13 km na południowy zachód od Leuven, skąd dojechać tu można autobusem nr. 70. Idąc od przystanku nie sposób ominąć kompleksu starych budynków z czerwonej cegły, tym bardziej że od razu w pierwszym można przez okno zobaczyć stare urządzenia piwowarskie,...
        2024-10-23, 01:37
      • dadek
        Nová Paka, Pivovarská 400, Pivovar Nová Paka
        dadek
        Browar jak i jego piwa są ogólnie znane w Polsce i dość dobrze dostępne, szczególnie bogaty asortyment jest do kupienia we Wrocławiu. Tak więc wizyta naszej ekipy w Nové Pace była podyktowana nie tyle chęcią spróbowania znanych nam piw, co zwiedzenia zabytkowego browaru powstałego w 1872...
        2022-07-02, 02:16
      • pietrus96
        Osad w butelkach
        pietrus96
        Cześć,
        dawno nie warzyłem jednak planuję coś upichcić. Powoli się przygotowując znowu wróciłem do tematu który mnie nurtuje od dłuższego czasu. Mianowicie czystość butelek do których rozlewane jest piwo. Mianowicie chyba jak każdy piwowar korzystam powtórnie z butelek z piw które...
        2024-01-13, 21:24
      • bromar
        Sprzedam sprzęt domowy. Filtrator, taboret, butelki, skrzynki, szklanki.
        bromar
        Cześć,
        Sprzedam sprzęt domowy:
        18 skrzynek na piwo, ok 10 skrzynek z butelkami. Butelki są w większości czyste, bez etykiet, mogą byc zakurzone. Część 330ml, część 500ml. Dla zainteresowanego sprawdzę dokładnie ile czego tam jest.
        Butelki litrowe z grubego szkła z zamknięciem...
        2023-07-27, 19:05
      • dadek
        Großköllnbach, Dachinger Straße 27, Privatbrauerei Egerer
        dadek
        Wielu na pewno znany piwowar Tomek "Bigos" Biegański, pracujący wcześniej w gdańskiej Brovarni a potem w Nowym Browarze we Wrzeszczu, pół roku temu podjął pracę głównego piwowara w browarze Egerer w Dolnej Bawarii. Nie jest codziennością by w tak tradycyjnie piwnym kraju cudzoziemiec...
        2023-12-05, 01:56
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...