część tematów z tego miejsca powędruje do działu "GADANINA", aktualnie kilka z nich już została przeniesiona. reszta później.
przenosiny
Collapse
X
-
przenosiny
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Tagi: brak -
ART! Ty masz chłopie zdrowieWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki" -
Art, ja Cię doskonale rozumiem, ale announcement brzmi trochę jak zasady obowiązujące w obozie koncentracyjnymComment
-
na "ANNOUNCEMENT" nie zwróciłem uwagi, ale zaraz poprawię na niemiecki odpowiednik.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
a to wszystko nie byłoby potrzebne. ale skoro nie można po dobroci... starałem się, wysyłałem upomnienia, ale co się działo ostatnio już przerosło moje najczarniejsze scenariusze.
wiem że przez to forum będzie mniej aktywne. ale liczę na jakość a nie ilość.
osobom, które wcześniej się stosowały do niepisanych zasad, aktualne obostrzenia nie będą przeszkadzać w żadnym stopniu.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Nie chciałeś CHATa to sobie sami zrobili/zrobiliśmy. Ale masz rację, CHATom mówimy zdecydowane NIE!Comment
-
A mi to nie pasuje i już Art zastosował odpowiedzialność zbiorową
Fakt, że niewinna nie jestem, bardzo lubię nie na tematComment
-
jaka odpowiedzialność zbiorowa? przecież nikogo nie pociągnąłem do odpowiedzialności.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment