Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rzeszowiak
Wyświetlenie odpowiedzi
Nadchodzi koniec Brackiego?
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika vonAue Wyświetlenie odpowiedziNiestety nie. Tak się składa, że mój kumpel pracuje w browarze brackim i na chwilę obecną nie produkują już brackiego do butelek i puszek. Rozlewają jeszcze do beczek, ale w najbliższym czasie także i ten rozlew będzie zatrzymany.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika legart Wyświetlenie odpowiedziW ogródku piwnym w bemowskim parku znalazłem Brackie z terminem do 26.08.2018 r.. Stare dobre Brackie - konktetna goryczka ale żelaza też sporo. Mi smakowało.
Dziś te same miejsce - warka 18.12.2018 r.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Prusak Wyświetlenie odpowiedziZdaje się, że jest to jeden z najdłuższych pogrzebów piwa.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kosher Wyświetlenie odpowiedziGŻ może i tak uwalić tą markę, żeby nie tworzyć sztucznej konkurencji z młodszym (i niestety gorszym) bratem- Brackim Pils.
Comment
-
-
Szkoda czasu i klawiatury, tego się nie da wytłumaczyć. Jedynym punktem odniesienia jest to, że w korpo istnieje (niepisana?) potrzeba ciągłej zmiany, odnawiania "brandu" etc, bez względu na to, czy to ma, wg naszych kryteriów, sens, czy nie.
Oni chyba zakładają, że każda zmiana odświeżając wizerunek marki lub zakladu pociąga za sobą automatycznie większe zaciekawienie i sprzedaż.
Comment
-
Comment