Nie wiem czy już ktoś umieścił ten news , ale w Kwietniu oficjalna premiera. A w ten wekend elita z KP, degustuje pierwszą próbna warkę w Warszawie na swoim zlocie
Porter Bałtycki z KP :)
Collapse
X
-
Skromność informacji niczym powtórzenie plotki w stylu "a mój kolega który pracuje w KP powiedział mi że".
Daj jakiś link Raci do np jakiegoś oficjalnego artykułu na stronie KP o tymże. Cokolwiek.
Zresztą czym się tu podniecać ? Że ostatni z Wielkiej Trójki obudził się po wieloletnim zapóźnieniu i uwarzył wreszcie portera do swojego portfolio ? Od lat mają je konkurencyjne GŻ i CP nie mówiąc o na prawdę sporym asortymencie porterów warzonych od dobrych kilku lat przez, chyba już dziesiątki, "rewolucyjnych" małych browarów rzemieślniczych.
Może dekadę temu gdy na rynku był praktycznie tylko porter okocimski i żywiecki była by to sensacjaPiętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Ależ, Cooper, to jest ważna informacja branżowa. Będzie to kolejny porter, ale czy będzie to a) dobry porter? b) porter poniżej piątki? To jest ważniejsza informacja, niż kolejny porter od rzemieślników, bo o dużo większym oddźwięku.
W sumie wstyd być świadomym piwoszem i nie wiedzieć, które z propozycji koncernów są interesująceLotna ekspozytura browaru
Też Was kocham.
Comment
-
-
A zatem czekają nas premiery Książęce Porter i Książęce IPA.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziA zatem czekają nas premiery Książęce Porter i Książęce IPA.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika nikita_banita Wyświetlenie odpowiedziIPA jest już w hurtowniach.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika nikita_banita Wyświetlenie odpowiedziA z którego browaru to cudo?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cooper Wyświetlenie odpowiedziSkromność informacji niczym powtórzenie plotki w stylu "a mój kolega który pracuje w KP powiedział mi że".
Daj jakiś link Raci do np jakiegoś oficjalnego artykułu na stronie KP o tymże. Cokolwiek.
Zresztą czym się tu podniecać ? Że ostatni z Wielkiej Trójki obudził się po wieloletnim zapóźnieniu i uwarzył wreszcie portera do swojego portfolio ? Od lat mają je konkurencyjne GŻ i CP nie mówiąc o na prawdę sporym asortymencie porterów warzonych od dobrych kilku lat przez, chyba już dziesiątki, "rewolucyjnych" małych browarów rzemieślniczych.
Może dekadę temu gdy na rynku był praktycznie tylko porter okocimski i żywiecki była by to sensacja
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Raciborz Wyświetlenie odpowiedzija tylko widziałem pełne butelki z etykietą
Comment
-
-
Nie chodziło mi o ploty. Raczej o jakiś link z konkretniejszym info.
Nawet nie mam wątpliwości że KorPorter będzie słynny od Odessy po zachodnie kresy.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
Comment
-
Comment