Wiem, ale Żywca nigdy nie lubiłem i nie pijam. No raz na weselu, ale tam byłem zmuszony ..
ŻYWIEC - WYBORCZA (W PIĄTEK-5 X)
Collapse
X
-
no i co z wydawnictwem!!!???!!!- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
A co, znowu nic? Art, czyżbyś był zdziwiony?
Comment
-
-
nie czytam gazety ktora dwa razy robi człeka w konia!
Piwo: masz racje że chyba. ALE NIE BYŁO tego dodatku pt. "Gazeta o piwie". chyba że dostałeś osobistą wersję o piwie dla Piwa.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Comment
-
-
pisałem o poprzednich dodatkach, których nie było.
nie o aktualnym o Żywcu, ktory jest jak mówisz.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Ja tez wolę. Ale chodzi mi o DODATEK, a nie o samą GW
Comment
-
-
ART napisal/a
pisałem o poprzednich dodatkach, których nie było.
nie o aktualnym o Żywcu, ktory jest jak mówisz.
Marusiu - czytam to co pasażerowie zostawią na dworcu.
W pośpiechu, jeden żonę zostawił.
Comment
-
-
I ja mam ten dodatek o żywcu. Ale nie mam czasu go przeczytać bo wpadłem na Forum i mnie wciągnęło.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
Comment