Zdjęcia skopiowane z naszego forum na czeską stronę internetową.

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • heckler
    Major Piwnych Rewolucji
    🥛🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2012.09
    • 1998

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darekd
    Przepraszają, są gotowi skasować fotki, albo wskazać ich pochodzenie.
    Myślę, że druga opcja znacznie lepsza(?)
    Oczywiście, że tak! Niech nic nie kasują, po co! Kategorycznie zabraniam . Niechaj służą braciom Czechom . Przeprosiny przyjęte, teraz niech kopiują sobie dalej .
    A po prostu wystarczyło zapytać czy można je sobie zapożyczyć i byłoby po temacie, a tak z przyczajki z usuwaniem znaku wodnego, jak gówniarze się zachowali. Było, minęło.
    Myślę, że temat został wyczerpany, a Tobie Darku bardzo dziękuję za zaangażowanie w tej sprawie. Jestem Ci winny

Comment

• darekd
      Generał Wszelkich Fermentacji
      🍺🍺🍺
      • 2003.02
      • 12843

Nie ma za co Sugestię przekażę, mam nadzieję że dotrzymają słowa.

Comment

Related Topics

Collapse

• heckler
        Radíkovice, Radíkovice 12, Pivovar na Statku
        heckler
        Radikovice to mała wioska położona na zachód od Hradca Kralove. We wiosce krzyżują się ścieżki rowerowe, a jedna z nich prowadzi do miejscowości Hrádek u Nechanic, gdzie można podziwiać ładny zameczek. Wiadomo, że jak są rowerzyści, to na szlakach musi być jakiś wodopój, ot taka...
        2023-08-25, 06:29
      • ART
        Stankowice, Stankowice 62, Dom Piwny
        ART
        Od sierpnia/września 2023 r. kilka km zdala od Zamku Czocha, na krańcu wsi Stankowice, sympatyczne małżeńtwo uruchomiło mały browarek z wyszynkiem.

Dość odważne posunięcie, zważywszy że trzeba wykazać się nie lada determinacją żeby tu trafić

Nas gugielmapki...
        2024-10-28, 22:31
      • dadek
        Belgia, Neerijse, Beekstraat 20, Brouwerij De Kroon
        dadek
        Wieś Neerijse jest położona 13 km na południowy zachód od Leuven, skąd dojechać tu można autobusem nr. 70. Idąc od przystanku nie sposób ominąć kompleksu starych budynków z czerwonej cegły, tym bardziej że od razu w pierwszym można przez okno zobaczyć stare urządzenia piwowarskie,...
        2024-10-23, 00:37
      • ART
        Gliwice, Dworcowa 30, Czeska - pivo i knedliki
        ART
        Będąc w sobotę w Gliwicach, lokal ten przyciągnął dość wczesnymi godzinami otwarcia:
        sob- niedz - od 12:30, pn-czw - od 15:00, pt. od 13:00.

z zewnątrz nie zachęcał do wejścia

Jest tu Bernard z wajchy w 3 odsłonach.

Byliśmy w porze obiadowej...
        2024-03-02, 02:21
      • kruger_nr1
        Bemer, Czeszskoje
        kruger_nr1
        piwo pewnie miało być czeska dziesiątką, jednak jest słabiutkie i bez wyrazu, spróbowaliśmy raz i więcej nie podchodziliśmy do tego tematu. A zdjęcia piwa jak się odnajdą to uzupełnię...
        2023-11-19, 16:24
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...