Żubr ratuje zagrożone gatunki .
Collapse
X
-
Comment
-
-
-
Comment
-
... a poza tym twierdzę, że SAB Miller winien zostać zniszczony.Comment
-
.
Comment
-
Jakiś tam może i znaczny odsetek birofilistów kupi te Żubry dla etykiet bo wydają się naprawdę zajebiste. Może nawet i ja se kupię choć Białegostoku nie zbieram ale ot tak dla odklejki.
Inna sprawa że nawet wszyscy birofiliści to raptem jakiś 1 procent albo i mniej klientów KP więc z perspektywy browaru to żadna różnica a zwykły Janusz etykiet nie zbieraOstatnia zmiana dokonana przez Cooper; 2019-08-17, 23:42.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na FacebookuComment
-
W Biedrze widziałem dzisiaj 4-ty wzór puszki - z niedźwiedziem, więc zapewne to jeszcze nie koniec.
Mam też pytanie - ktoś widział może butelkę Żubra 0,65l z nowymi wzorami etykiet?Comment
Related Topics
Collapse
-
Trend przywracania do życia dawno zamkniętych browarów w Czechach ciągle trwa. Ten w Chocni zbudowano w 1850 roku, zakończył warzenie w 1984, nie przetrwała również pracująca tu słodownia. Potem zabudowania wykorzystywały różne firmy, m.in. z branży metalowej, biura i magazyny. Niestety,...
-
Channel: Czechy
-
-
5,0% alk, zielona butelka, chyba taka eksportowa wersja ich piwa Premium (tamto ma jednak 5,1% alk.) na nasz rynek;
W aromacie lekki skunks, reszta chmielowo-słodowa
Piana – umiarkowanie wysoka i trwała, dłuższa koronka
Barwa – ciemniejsze złota
Wysycenie – średnie,...-
-
-
Zastanawiało mnie po co wprowadzili to piwo, które niewiele się różni od ich wersji Premium:
https://www.browar.biz/forum/showthr...highlight=Zubr
To ma tylko o 0,1% alk. więcej (czyli 5,2%)
Na stronie informują, że dodali słód...-
-
-
Piwo warzone bodajże od 2015 roku przy okazji Dni NATO i święta sił powietrznych Czeskiej Republiki. To drugie, po Maxximie, pod względem mocy piwo z browaru z Přerova. Drugie ma, uwaga, aż... 5,5% alkoholu
Taka moc wymusiła przy okazji dodatkowy cukier w składzie.
Barwa jasno-bursztynowa....-
2019-04-14, 18:44 -
-
Na Słowacji browarów restauracyjnych nie przybywa w takim tempie jak w sąsiednich Czechach, dlatego każdy nowy obiekt tego typu na piwnej mapie cieszy.
W zeszłym roku na zachodzie kraju, w niewielkim miasteczku Skalica przy granicy z Czeską Republiką swoje podwoje otworzył browar Špicer....-
Channel: Słowacja
2025-01-25, 22:06 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment