Żubr ratuje zagrożone gatunki .

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • LESNICZYy
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    🥛🥛🥛
    • 2018.01
    • 956

Żubr ratuje zagrożone gatunki .

Kompania piwowarska przekaże 1 milion złotych na ratowanie trzech gatunków zwierząt. Żubr jest także sponsorem Białowieskiego Parku Narodowego, jednak po raz pierwszy na taką skalę włącza się w ochronę gatunków w nim żyjących.
    Kompania Piwowarska połączyła siły z WWF, dzięki czemu na butelkach piwa Żubr, zamiast gwiazdy Puszczy Białowieskiej pojawią się gatunki zwierząt zagrożone wyginięciem.

Przyłączyłbym się ale piwo kiepskie .
  • Pancernik
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2005.09
    • 9787

Ety piękne, zwierzęta jeszcze piękniejsze. Cel szczytny, choć koncern musi gdzieś pokazać, jaki to jest fajny... Piwo, przypuszczam, bez zmian.

Comment

• e-prezes
      Generał Wszelkich Fermentacji
      🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2002.05
      • 19260

To tylko chłyt marketingowy. Co im szkodzi wydać 100k by zarobić 1000k?!

Comment

• DariuszSawicki
        Major Piwnych Rewolucji
        🍼
        • 2012.08
        • 2869

Mi się to podoba. Dawno już nie piłem Żubra i pewnie słabe jest to piwo, ale kupię i wypiję.

Comment

• e-prezes
          🥛🥛🥛🥛🥛
          • 2002.05
          • 19260

To współczuję, bo piwo jest podłe. Nie jestem piwnym neofitą, ale to piwo jak większość głównego brendu korpo ciężko wypić. Mam na myśli butelkę, bo z kranu to już lata nie piłem.
          Last edited by e-prezes; 2019-08-17, 18:58.

Comment

• DariuszSawicki
            Major Piwnych Rewolucji
            🍼
            • 2012.08
            • 2869

Dla szczytnego celu i ładnych etykiet można czasami wypić nawet podłe piwo.

Comment

• LESNICZYy
              🥛🥛🥛
              • 2018.01
              • 956

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedzi
              To tylko chłyt marketingowy. Co im szkodzi wydać 100k by zarobić 1000k?!
              Nie sądzę żeby zarobili fortunę . Jestem leśnikiem i kocham zwierzaki ale na bank nie kupię . Przy ich obrocie i tak mają kupę kasiury , więc mają z czego zapłacić .

Comment

• e-prezes
                🥛🥛🥛🥛🥛
                • 2002.05
                • 19260

Dlatego nie wiesz jak działają duże firmy.. Nawet jak coś się daje musi wrócić. Aż dziwne, że we współczesnym świecie to novum ...

Comment

• rohozecky
                  Major Piwnych Rewolucji
                  🍼🍼
                  • 2008.11
                  • 1839

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika DariuszSawicki Wyświetlenie odpowiedzi
                  Mi się to podoba. Dawno już nie piłem Żubra i pewnie słabe jest to piwo, ale kupię i wypiję.
                  Podejrzewam, że możesz wesprzeć ten cel bezpośrednio bez konsumowania żadnego paskudztwa.
                  ... a poza tym twierdzę, że SAB Miller winien zostać zniszczony.

Comment

• LESNICZYy
                    🥛🥛🥛
                    • 2018.01
                    • 956

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedzi
                    Dlatego nie wiesz jak działają duże firmy.. Nawet jak coś się daje musi wrócić. Aż dziwne, że we współczesnym świecie to novum ...
                    Prezes nie wzrośnie im sprzedaż o 10 czy 20 % z powodu tej akcji . Może poprawią trochę swój wizerunek i tyle . Janusz zawsze lubi się bawić z Żubrem .

Comment

• Cooper
                      🍼🍼
                      • 2002.11
                      • 6056

Jakiś tam może i znaczny odsetek birofilistów kupi te Żubry dla etykiet bo wydają się naprawdę zajebiste. Może nawet i ja se kupię choć Białegostoku nie zbieram ale ot tak dla odklejki.
                      Inna sprawa że nawet wszyscy birofiliści to raptem jakiś 1 procent albo i mniej klientów KP więc z perspektywy browaru to żadna różnica a zwykły Janusz etykiet nie zbiera
                      Last edited by Cooper; 2019-08-17, 23:42.
                      Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
                      1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.

Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku

Comment

• Pancernik
                        🥛🥛🥛🥛🥛
                        • 2005.09
                        • 9787

Dziś wziąłem od żony łyk lanego Żubra.
                        Zamówiła, bo było to jedyne lene, czyli zimne piwo oprócz Lecha.
                        To taki wybór trochę między kiłą a rzeżączką...

Comment

• Mardor2
                          D(r)u(c)h nieuchwytny
                          • 2019.07
                          • 9

Miło z ich strony, że włączają się w takie akcje

Comment

• nikita_banita
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2003.06
                            • 1363

W Biedrze widziałem dzisiaj 4-ty wzór puszki - z niedźwiedziem, więc zapewne to jeszcze nie koniec.

Mam też pytanie - ktoś widział może butelkę Żubra 0,65l z nowymi wzorami etykiet?

Comment

• Smora
                              Gość
                              • 2019.11
                              • 7

akcja super ale pewnie faktycznie jedynie ociepli wizerunek, szczerze mówiąc myślałam że oni takie pomysły wprowadzili o wiele wcześniej

Comment

Przetwarzanie...
                              X