APS Podjazdy, gmina Sulęczyno - czy ten twór jeszcze istnieje?
browar APS Podjazy
Collapse
X
-
browar APS Podjazy
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Tagi: brak -
Krzysiu pewnie by wiedział, a tak... reszta niech będzie milczeniem...Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D -
kilka etykiet: http://www.browar.biz/birofilia.php3?co=2&browar=181- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Comment
-
kilka etykiet: http://www.browar.biz/birofilia.php?co=2&browar=181
Jeśli chodzi o adres to mam tylko zanotowane: 83-320 Sulęczyno. Ale to jest dostępne też na Browarze.Last edited by adam16; 2007-12-27, 17:13.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Comment
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Faktycznie zasugerowałem się tytułem tematu. Aczkolwiek nadal poszukuję adresu.Comment
-
Adresu nie pamiętam, ale ......
Jadąc przez wieś od strony Gdańska na łuku drogi po lewej stronie, trochę w dole widać 2-3 długie kurniki. To tamWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Czy to są prawidłowe namiary GPS na browar?
54°17'15.2"N 17°49'20.3"E
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
Comment