Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika LESNICZYy
Wyświetlenie odpowiedzi
Czechy zostają zamknięte : (
Collapse
X
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika LESNICZYy Wyświetlenie odpowiedziChłopie gdzie ty żyjesz ?!? Lager to już dawno du.. nie urywa . Jak chcesz się tanio napić to Czechy to dobry wybór . Akurat często zwiedzam Czechy więc wiem co piszę . Jak jesteś fanem taniego i prostego piwa to już Twój problem . Na zdravi
Comment
-
-
NIe ma co dyskutować na takim poziomie. Kolega Leśniczy wyraźnie utożsamił słowo "piwo" wyłącznie z nowinkarskim kraftem. Jak ktoś o różnorodności czeskich dolniaków pisze w ten sposób, to znaczy, że nie ma o tym zielonego pojęcia.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Raciborz Wyświetlenie odpowiedzico za dupek, no i po co zwiedzasz piwa skoro tam nie ma piwa ?
Comment
-
-
Panowie, nie po to wchodzę na Bbiz aby takiego języka doświadczać. Taki poziom dyskusji tutaj nigdy nie miał miejsca bytu.
Nawet jak się nie zgadzamy z kolegą z lasu
Jak komuś się podobają brunetki to nie ma siły, blondynki mu nie naraisz. Taki przywilej młodości.
Ja jestem w tym wieku że, potrafię znaleźć wdzięk i piękno w blondynce z Czech oraz ciemnej jak noc czarnulce, wypacykowanej na maxa nowoczesnymi chmielami (P)ipie czy kwaśnej Kwaśniewskiej. Czyli można to pogodzić
A co do meritum, to faktycznie zamknęli, co prawda z naszej strony ale nie ważne z której strony drzwi kłódka wisi, zamknięte i już."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Cóż, wstyd się przyznać, ale jednak trochę spanikowałem i w sobotę odwiedziłem piwotekę w Bohuminie .
Comment
-
-
Kolekcja puszek piwnych:
http://puszkikrugera.web-album.org/
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika heckler Wyświetlenie odpowiedziCóż, wstyd się przyznać, ale jednak trochę spanikowałem i w sobotę odwiedziłem piwotekę w Bohuminie .
https://www.browar.biz/galeria.php?id=27506
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika LESNICZYy Wyświetlenie odpowiedziNajlepsze piwo jest przeca z plastikowego PETaŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika LESNICZYy Wyświetlenie odpowiedziNajlepsze piwo jest przeca z plastikowego PETa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika LESNICZYy Wyświetlenie odpowiedziNajlepsze piwo jest przeca z plastikowego PETa
Comment
-
-
A pod nalewakiem plastikowe PET-KEGi które bardzo często wykorzystywane są przez tych których tak wychwalasz.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Gringo Wyświetlenie odpowiedziA te perfumowane wynalazki to z czego leją ? ze chromowanego nalewaka ?
A pod nalewakiem plastikowe PET-KEGi które bardzo często wykorzystywane są przez tych których tak wychwalasz.
DP prawdę Ci powie .
Comment
-
Comment