Witam. Jakie polecacie zamienniki do złączek JG i czy warto stosować zamienniki czy lepiej kupić JG?
zamiennik do złączek john guest?
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
A tak z innej beczki (może być na PW) - jaką wycieczkę (jednodniową) polecasz z Pragi? Tak żeby napić się dobrego piwa a jednocześnie żeby była to wioska / małe miasteczko.
-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
Witam!
Jestem nowy w warzeniu. Bardzo lubię piwo, jego koneserem jestem od dawna. i dlatego zdecydowałem się zacząć warzyć.
Wciąż przeglądam forum, jest tu mnóstwo informacji i jeszcze wiele do nauczenia się. ale chciałbym się dowiedzieć jakie drożdże polecacie dla początkującego?...-
Channel: Surowce
-
-
Typowy lokal kraftowy nad rzeką Avon, przypominający mi nieco estoński browar Pohjala, z dwupoziomową imprezownią i wielkim barem na dole. Z góry zaś doskonale widoczny cały sprzęt, na górze jest też znacznie spokojniej. Dużo przestrzeni i duży wybór piw, klientela liczna, głównie około...
-
Channel: Wielka Brytania
-
-
West Coast Pale Ale.
https://moonlark.pl/beers/casual
Skopiowane ze strony:
Jasne, klarowne, goryczkowe i sesyjne piwo. Nachmielone intensywnie na goryczkę oraz na aromat klasycznymi, amerykańskimi odmianami: Mosaic, Mosaic Cryo, Cascade i Citra.
...-
Channel: Piwo - konkretnie
2024-01-03, 20:29 -
-
Witam wszystkich.
Szanowni Państwo. Jestem właścicielem nowej, zarejestrowanej marki piwa, które jeszcze w tym roku powinno zagościć w dobrych barach jednego z największych miast centralnej Polski. Szukam browaru, który tradycyjnie warzy piwo i dba o jego jakość. Zależy mi na dwóch... - Loading...
- Koniec listy.
Comment