zamiennik do złączek john guest?

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• Warzywo
    Czechy - jednodniowy wypad z Pragi, co polecacie?
    Warzywo
    A tak z innej beczki (może być na PW) - jaką wycieczkę (jednodniową) polecasz z Pragi? Tak żeby napić się dobrego piwa a jednocześnie żeby była to wioska / małe miasteczko.
    2020-06-25, 16:01
  • Piotr7
    drożdże dla początkującego
    Piotr7
    Witam!
    Jestem nowy w warzeniu. Bardzo lubię piwo, jego koneserem jestem od dawna. i dlatego zdecydowałem się zacząć warzyć.
    Wciąż przeglądam forum, jest tu mnóstwo informacji i jeszcze wiele do nauczenia się. ale chciałbym się dowiedzieć jakie drożdże polecacie dla początkującego?...
    2024-12-09, 14:24
  • Prusak
    Wielka Brytania, Bristol, Hawkins Lane, Left Handed Giant Brewpub
    Prusak
    Typowy lokal kraftowy nad rzeką Avon, przypominający mi nieco estoński browar Pohjala, z dwupoziomową imprezownią i wielkim barem na dole. Z góry zaś doskonale widoczny cały sprzęt, na górze jest też znacznie spokojniej. Dużo przestrzeni i duży wybór piw, klientela liczna, głównie około...
    2024-08-29, 20:32
  • darekd
    Moon Lark, Casual
    darekd
    West Coast Pale Ale.

https://moonlark.pl/beers/casual

Skopiowane ze strony:

Jasne, klarowne, goryczkowe i sesyjne piwo. Nachmielone intensywnie na goryczkę oraz na aromat klasycznymi, amerykańskimi odmianami: Mosaic, Mosaic Cryo, Cascade i Citra.
    ...
    2024-01-03, 20:29
  • Easyman
    Nowa marka | współpraca
    Easyman
    Witam wszystkich.
    Szanowni Państwo. Jestem właścicielem nowej, zarejestrowanej marki piwa, które jeszcze w tym roku powinno zagościć w dobrych barach jednego z największych miast centralnej Polski. Szukam browaru, który tradycyjnie warzy piwo i dba o jego jakość. Zależy mi na dwóch...
    2019-10-31, 12:57
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...