ALE TU ŻAŁOBNIE...
a mnie nie było
Collapse
X
-
Maja napisal/a
...w pt. impreza z forumowiczami, którzy byli, choć ich nie było, też nie była zła, a nawet była bardzo niezła
Comment
-
-
To niezupełnie tak z tym workiem pokutnym. Po prostu ludzie, którzy raz byli na spotkaniu forumowiczów szczerze żałuję, że nie mogli skorzystać z okazji kolejnego spotkania. Żałują nawet Ci, którzy tylko ze słyszenia znają atmosferę forumowych spotkań. Myślę, że te wszystkie żale związane są bardziej z towarzyskim spotkaniem niż z samą giełdą.
Ja, mimo, że w Tychach prawie byłem też żałuję. Mogłem zobaczyć Krzysia, którego wcześniej nigdy nie widziałem. Okazja przepadła, trzeba czekać na następną.
Comment
-
-
To akurat zrozumiałem. Sam miałem zapędy na wizytę w Tychach, ale szkoła skutecznie je zgasiła, co opisałem powyżej.
Chodziło mi worek pokutny sensu stricte, bo kiedyś już chyba coś o takiego obiło mi się o uszy i chciałbym dowiedzieć sie co to jest.Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoyA ja kur... de miałem mieć kolokwium. Ja się okazało że przesunięte to myślałem że wyjdę z siebie.
Przyłączam się do klubu nieobecnych.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTmam nadzieję że pomimo przesunięcia zdałeś?
Comment
-
Comment