W moim najbliższym (z racji położenia) sklepie od wczorac jest Górskie ze Strzelca i Złota 11 z Zabrza po 0.99 za sztukę. Związane jest to z kończeniem się terminów przydatności. Przy czym, po sprawdzeniu okazało się, że terminy te to jeszcze ponad miesiąc. Ale dobrze jest się napić taniutkiej 11-nastki.
Najtansze piwa
Collapse
X
-
Dublin za 1.39 pln. Jak za to piwo to taniocha.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
kiszot napisał(a)
Dublin za 1.39 pln. Jak za to piwo to taniocha.5470 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-głównaComment
-
Latarnik napisał(a)
Wypadałoby podać adres!!!Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
cielak napisał(a)
W "sklepie piwnym" nie daleko od mojego domu, porter ze Strzelca za 1,50zł (krótka data przydatności).5470 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-głównaComment
-
Latarnik napisał(a)
Może byś się tak bardziej postarał, jeśli chodzi o adres. Bo akurat porter ze Strzelca jest tego wart !!!zupka chmielowa dobra i zdrowa!!
Comment
-
Latem Browar Czrnków uważył dla Pianoxa z Kopyści Mocne Szkockie Czemne. W pijalni w browarze, można było go kupić za 0,70zł bączek! jak dla mnie rewelacja. Niestety już go nie ma. (nie tylko go nie ma, ale Panie w sklepie mówią, że nigdy nie byłoComment
-
Odoakr napisał(a)
Latem Browar Czrnków uważył dla Pianoxa z Kopyści Mocne Szkockie Czemne. W pijalni w browarze, można było go kupić za 0,70zł bączek! jak dla mnie rewelacja. Niestety już go nie ma. (nie tylko go nie ma, ale Panie w sklepie mówią, że nigdy nie byłoPrzemyski Browar Forteczny oraz wędzarniaComment
-
To ja też musiałem mieć te omamy,bo piłem to piwo właśnie w tej pijalni.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Aldach napisał(a)
W moich lokalnych spożywczakach od pewnego czasu dostępny jest namysłowski Grunbach po 0.89, a w jednym z nich Jubilat z GABa za 0.99Już bączkowy lider szajs lepiej smakuje
chickkiller :)Comment
-
Aldach napisał(a)
...a w jednym z nich Jubilat z GABa za 0.99Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment