Gdzies na liscie obilo mi sie o oczy :"piwo za 1,30 zl". I tu nasuwa sie pytanie "gdzie, jakie i za ile mozna najtaniej KUPIC piwo?", pomijam tutaj smak i jakosc, a mowie o 0,5 l. bez wnikania, czy to "z kija" czy w jakims opakowaniu no i mowa o polskich piwach.
Najtansze piwa
Collapse
X
-
Proszę bardzo:
Super Piwosz z browarów Górnośląskich - 1,30 - 1,35 plus kaucja, w sklepach Rudy śląskiej i Chorzowa. W podobnych cenach z tego browaru: Górnośląskie, Full, 11-ka, 14-ka.
Kibol - browar hetman (Krasnystaw) - ceny j.w. w Katowicach.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
A w hurtowniach oczywiście taniej. I jeszcze jakieś gadżety od czasu do czasu można tam dostać. A już najlepiej dogadać się z przedstawicielem browaru.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Bardzo dobry Wojak "Szwejk" kosztuje tylko 1.45 za butelkę we Wrocku.To naprawdę niewiele jak za takie piwo.Od piwa z puchy bolą nas brzuchy!!!Comment
-
to ten Szwejk bojanowski???
to nawet u nas takiego taniego nie maWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"Comment
-
Na Mazurach w okolicach Olsztynka, BK za 1,50To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Misiekk napisal/a
A gdzie ???Od piwa z puchy bolą nas brzuchy!!!Comment
-
Namysłów Full : 1,60 lub 1,80, ale do 3 zakupionych piw jeszcze dokładka: szklanka z logo gratis. Przyjmując cenę szklanki: 1,50 wychodzi, że 1 piwo kosztuje: 1,10 zł lub 1,30 zł.
Promocję zaobserwowałem w sklepach we WrocławiuSimonComment
Comment