Super Piwosz w Piwoszu kosztuje 1.55zł.
Najtansze piwa
Collapse
X
-
talrasha napisal/a
Warto wspomnieć o dragonie z marketu Geant - kosztuje coś koło 1,50 z butelką, co warto podkreślić jest całkiem niezłe.Comment
-
Ostatnio się nadziałem na Broka Premium po 0,99zł w Auchan, ale oczewiście w domu zobaczyłem, że termin mija za miesiąc. Nie byłem tym wielce zadowolony. Zresztą, miałem więcej powodów do niezadowolenia bo przestali sprzedawać Krakusa a bez tego piwa ciężko jest przeżyć.Comment
-
leader price 0,89 za butelke 0,33 ale to nie jest piwo (nie ma nawet nazwy) a komentarze możecie sobie przeczytac w Piwo-konkretnie.......a tego wynalazku za 0,89 nie polecam (chuba że teściowej )Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
W Jumbo w Bydgoszczy Czarny Koń kosztuje 1.29 złLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
W Netto na os. Stare Zegrze w Poznaniu jest PILS z Głubczyc, butelki 0,33 l (bączki) po 0,99 zł. Jak za tę cenę bardzo dobre piwo.(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!Comment
-
Ostatnio piłem Tab mmocny: 1,75 butelka, 1,85 puszka
Smak dość wyrazny, bez charakterystycznego trupa, gorzkawy, lekko kwaskowy (bardzo lekko), jednak oczywiscie smak dosc plytki. Ogolnie - dalo sie wypic. Chgyba przypadkowo wyszla im lepsza partia...ludzie mówią że jestem źle narysowanyComment
-
Originally posted by kiszot
W Bytomiu Czarny Koń 0,5l w butelce,całe 1,10 pln
Zwróćmy więc na coś uwage: jeżeli wlewając do butelki o 0.17 L mniej piwa, cena maleje o 1 grosz, to jakże STRASZNIE DROGA musi być ta mała butelka!!!Grill bez piwa NIE! - Piwo bez grilla TAK!Comment
-
albeertos napisal/a
W Netto na os. Stare Zegrze w Poznaniu jest PILS z Głubczyc, butelki 0,33 l (bączki) po 0,99 zł. Jak za tę cenę bardzo dobre piwo.www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DDComment
-
Piwofil napisal/a
We Wrocławskim Tesco to samo piwo w tej samej cenie, ale za to w półlitrowej butelce. Jeszcze nie piłem, ale niczego wielkiego się nie spodziewam, choć butelka i etykieta efektowne.Comment
Comment