Co roku w okresie wakacyjnym (przynajmniej przez ostanie dwa lata tak było) w Tesco sprzedają Pilsa z Głubczyc za 0,99 zł.
Najtansze piwa
Collapse
X
-
-
Kwasiborek wie co mówi, piwa mu dać!
Jeżeli 1,50 zł za piwo (0,5 l) z kaucją to mało to przyznaje się bez bicia, piłem Bonera w takiej cenie, o Super piwoszu nie wspominając.Nie należy odkładać na jutro, tego co można wypić dzisiaj.
Nie wierzę abstynentom.Comment
-
Pogoniarz napisał(a)
Sklep Lidl-Finkbrau-0.99[DojlidyComment
-
Przebiję was wszystkich
Najtańsze piwo jakie widziałem,to jakis sikacz słowacki.Cena 4 (cztery)korony.Czyli coś ok.40 groszy Kaucja za butelkę wynosi 3 korony
Nie zaryzykowałem picia.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Odp: Przebiję was wszystkich
kiszot napisał(a)
Najtańsze piwo jakie widziałem,to jakis sikacz słowacki.Cena 4 (cztery)korony.Czyli coś ok.40 groszy Kaucja za butelkę wynosi 3 korony
Nie zaryzykowałem picia.
To teraz ja zagnę wszystkich Już kiedyś pisałem na Forum że na Węgrzech kupiłem piwo Kobanyai które w przeliczeniu na polskie kosztowało 32 grosze!!! Miało to miejsce 3 czy 4 lata temu.Comment
-
Kiedyś kupiłem w Czechosłowacji COŚ, co łącznie z kaucją za butelkę kosztowało mniej, niż sama kaucja za tę butelkę w Polsce (czyli: wypiłem i zarobiłem)browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]Comment
-
Wczoraj w Auchan zakupiłem Królewskie po 0,99 zł. Jest tylko jeden mały szczegół data ważności do 28.05. Po Królwewskim zostało tylko wspomnienie.
"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!Comment
-
Widziałem Goolmana w butelce po 1,45 zł i o dziwo w Lublinie gdzie nie ma dystrybucji Goolmana w butelce a nawet w puszce jak stoi w chłodziarce perły to przedstawiciele browaru wstydzą się przyznać do tego piwa.Comment
-
Tobie to dobrze. W Warszawie znalazłem w Auchan Pilsa Głubczyc 0,33l za dziewięćdziesiąt coś groszy + butelka - różnica cenowa niewspółmierna do ilości i jakości obu piwbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
Comment