W Netto (przynajmniej w Świebodzinie) Berg z Bielkówka podrożał z 0,89 na 0,99 za pół litra. Plus kaucja 0,35 zł.
Najtansze piwa
Collapse
X
-
Ostatnio najbardziej ekonomicznie wychodzi piwo w praktycznych plastikowych butelkach w biedronce juz takich tanich sie piw niekupiu ewentualnie jakas orenzade co 80 gr co ma 4 voltaze ale za to w netto sa dobre i tanie piwa odkad wprowadzili onio piwko ze stajnji amber!!!! Fuck you prototypy!!!!
Comment
-
-
piecyk_gazowy napisał(a)
Ostatnio najbardziej ekonomicznie wychodzi piwo w praktycznych plastikowych butelkach w biedronce juz takich tanich sie piw niekupiu ewentualnie jakas orenzade co 80 gr co ma 4 voltaze ale za to w netto sa dobre i tanie piwa odkad wprowadzili onio piwko ze stajnji amber
Comment
-
-
W TESCO na Ursynowie wystawiono NOWOŚĆ - BARLEY Gold Max.Alk.4.7% obj. Browar VAN PUR w Rakszawie.
Piana po minucie jeszcze była na centymetr, ale wodniste jakieś. Dopiro jak doczytałem to MAX 4,7% to mnie pusty śmiech ogarnął. Rzeczywiście max, i to max raz do roku.
Zapomniałem dodać: za 1,19 PLN bezzwrotna butelka - taka smukła jak grybowskie JASNE ŻE MOCNE.
PS.Chyba taka butelka ma jakąś nazwę
Chyba przydałby mi się słowniczek terminów piwnych
Comment
-
-
cielak napisał(a)
"Opti"
Comment
-
-
-
Bydgoszcz, "AS-MARKET" Fordon ul. Gierczak 11
Krajan - IRLANDZKIE MOCNE 0,5 litrowa butelka bezzwrotna (bez kaucji) za 1,85 zł
Tak mnie ta cena poraziła, że aż musiałem się tym z Wami podzielić.
P.S.
Nie wykupiłem wszystkich5450 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna
Comment
-
-
Nie zawężajmy tematu tylko do terytorium RP.
W markecie w Ostrawie przyzwoite piwo kosztuje 10 KC - ok. 1,45 zł za 0,5 l a "promocyjną taniochę" widziałem już od 3,99 KC - ok. 0,57 zł.Dalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
Koncepcjami
Comment
-
Comment