U mnie kilka GABów stoi w piwnicy jeszcze od październikowej wizyty w Browarze. Żaden z nich nie był i nie jest mętny.
Najtansze piwa
Collapse
X
-
-
Znalazłem Siemiona z Raciborza za 0.95 plnLast edited by kiszot; 2004-12-24, 09:44.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
kiszot napisał(a)
Znalazłem Siemiona z Raciborza za 0.95 plnBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
co do tych tanich piw jak np. Morskie (Netto), Berg (Netto), Koeniger (Biedronka) to każde da się wypic a już w ogole jak sie doleje soku kiedys pamietam na imprezie to normalnie w jednej ręce trzymałem puszke Koenigera a w drugiej butelke syropu malinowego. Jeszcze chciałbym kilka słów napisac o piwie MORSKIE, nie pamiętam który browar te siki produkuje ale mają coś z nazwy, smakują troche jak morska woda :-P tego etapu mojej piwnej przygody nie wspominam dobrze. jedynym co ratuje to piwo to śmiesznie niska cena, bo o ile dobrze pamiętam to kosztowało (a bylo to moze 2 lata temu) ok. 1.10-1.30 plnComment
-
adam16 napisał(a)
Czy to nie aby Siemion Light? No i gdzie go namierzyłeś?Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
kiszot napisał(a)
Pils kolego.A namierzyłem go tuBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
adam16 napisał(a)
No to jest ten Siemion Pils dużo tańszy niż w Siemianowicach.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
Adam16 napisał(a)
Ten GAB nie jest przypadkiem mętny? Bo u nas ciężko innego niż upszenicznionego dostać.Comment
-
Aldach napisał(a)
Otóż z dwóch kupiomych przeze mnie w tym samym sklepie i w tym samym dniu jeden był mętny a drugi nie - nie wiem czemu to przypisać. Ale mętny smakował chba nawet lepiej.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment