Piwo "Kufel" produkcji bodajże Netto -> 0.99 zł za 0,5l. Doprawdy , musi byc na żenującym poziomie.
Najtansze piwa
Collapse
X
-
oj szkoda ze ktos usunął temat "DOBRE i tanie piwa". Po co pisać że robią jakis syf w jakims tam markecie, no dobra może i pisze bzdury bo wszyscy lubią piwo tesco. Jak dla mnie tanie i DOBRE jest Siemion za 1,60 w jaworzno szczakowie tylko nie wykupcie mi go całego bo to moje ulubione i zawsze do pociagu do kraka jak jade sobie biore, jak ktos by wiedział gdzie go jeszcze kupic to bardzo prosze o namiaryComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika winiarz21Jak dla mnie tanie i DOBRE jest Siemion za 1,60 w jaworzno szczakowieLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
W tej chwili Siemion Pils jest po 1.06 a Light 0.95. Niestety tym sposobem wygryzają Zabrze z rynku.A jak to sie może skończyć to wszyscy wiemyLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotW tej chwili Siemion Pils jest po 1.06 a Light 0.95. Niestety tym sposobem wygryzają Zabrze z rynku.A jak to sie może skończyć to wszyscy wiemy
A te ceny to gdzie można spotkać ?
Bo w Tychach : " Browarek " 1,10 zł. oraz " Super Piwosz " 1,20 zł. zaś powyższych marek brak ( ? )
Ostatnio najtańsze piwo w Tychach z promocji - " Litovel " i " Krusovice " ( pełnowartościowe ) - cena: 0,99 zł.PL / 0,5 L ( z flaszką ),
oraz Namysłów " Zamkowe " j.p. 0,99 zł. / 0,5 LComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ZIOMEK2Brat z bratem...
Ostatnio najtańsze piwo w Tychach z promocji - " Litovel " i " Krusovice " ( pełnowartościowe ) - cena: 0,99 zł.PL / 0,5 L ( z flaszką ),
To zabezpiecz kilka flaszek na najbliższe, oby nieodległe spotkanie.Comment
-
Dobrze parawicie panie Aldach.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
Normalnie w Bytomiu.Ul.Witczaka w rejonie kościoła św.Jacka.Sa tam chyba ze 4 sklepy z cyklu 24h i to właśnie w tych sklepach.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika nikita_banitaW Białymstoku: Kryształ ze Zwierzyńca w butli 0,5l bezzwrotnej nadal za cenę 0,96 PLN.Browar Kapitański- Warzone na pełnym morzuComment
-
Polecam sklepy Adamby - w mieście jest ich kilka, a cena Zwierza może się nico różnić w poszczególnych sklepach. Opisana cena 0,96 PLN została zarejestrowana w sklepie w Kleosinie pod Białymstokiem.Comment
-
Dzięki za info dobrze wiedzieć bo na Dojlidach ciężko znaleźć jakieś ciekawe piwa. Kiedyś wystarczyło podejść do sklepu firmowego aby kupić coś dobrego a teraz sama masówa z Lechem na czeleBrowar Kapitański- Warzone na pełnym morzuComment
Comment