Żółć w piwie?

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • żąleną
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2002.01
    • 13239

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik
    A czym, za przeproszeniem, nawozisz...?
    A mam Żuka z paką, panie, ile tym można żółci nawieźć, to łojezu!

Comment

Related Topics

Collapse

• bastion
      Bułgaria, Triavna, Pencho Raikov 5, Biraria Triavna Luc's.
      bastion
      Triavna nie leży na szczególnie uczęszczanych szlakach turystycznych, przynajmniej dla gości z zagranicy którzy najczęściej zaglądają do pobliskiego Velikego Tyrnova. Ale wśród Bułgarów, jak zauważyłem małe miasteczko położone w dolinie górskiej, ma niezłe wzięcie.
      Centrum...
      2025-02-02, 20:53
    • Prusak
      Browar Bóbr, Duch Pienin
      Prusak
      Lager o zawartości alk. 4., 7%.
      Zresztą ich pils ma podobnie i też występuje pod nazwą Duch Pienin.
      Mają jeszcze Ducha Tatr i tak pewnie można byłoby mnożyć te same piwa, zmienając tylko nazwy w zależności od zapotrzebowania.
      W zapachu słodowość i zbożowości,
      ...
      2024-12-18, 17:42
    • Piotr7
      drożdże dla początkującego
      Piotr7
      Witam!
      Jestem nowy w warzeniu. Bardzo lubię piwo, jego koneserem jestem od dawna. i dlatego zdecydowałem się zacząć warzyć.
      Wciąż przeglądam forum, jest tu mnóstwo informacji i jeszcze wiele do nauczenia się. ale chciałbym się dowiedzieć jakie drożdże polecacie dla początkującego?...
      2024-12-09, 13:24
    • dadek
      Belgia, Bruksela, Alsembergse Steenweg 75, Beerstorming
      dadek
      Sint Gillis to bardzo przyjemna dzielnica Brukseli. Piękne stare kamienice przy wąskich jednokierunkowych uliczkach i równie wąskich chodnikach, co jednak nie przeszkadza by były obsadzone drzewami, a niektórymi przebiegały dwutorowe linie tramwajowe. Wszędzie jest w górę lub w dół i to...
      Start
      2024-10-15
      Koniec
      2024-10-15
      2024-10-16, 02:03
    • dadek
      Zakopane, Krupówki 6a, Pstrąg Górski
      dadek
      Skoro już byliśmy w Zakopanem to oprócz browaru Gwarno trzeba było odwiedzić i drugi niedawno powstały, jakim jest Pstrąg Górski. Mieści się u dołu osławionego zakopiańskiego deptaka, i jest kolejnym browarem restauracyjnym właściciela Watry znajdującej się z przeciwnym, górnym końcu...
      2024-04-24, 00:15
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...