No, chyba, że z gryla
Żółć w piwie?
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedziZnasz jakieś piwo, które nie zawiera słodu?Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
-
A dwutlenek węgla? Żaden producent nie pisze że jego piwo zawiera dwutlenek węgla, ani żadne inne gazy. No i skąd biedny konsument ma wiedzieć że to jest gazowane, jeszcze mu wybuchnie w twarz przy otwieraniu i będzie się domagał odszkodowania!
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziNo ładnie, żółć w piwie, nasienie w czekoladzie, chyba zacznę jeść rzeczy tylko z własnego ogródka.Ostatnia zmiana dokonana przez Mason; 2010-10-01, 10:08.JEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedzi... nasienie w czekoladzie...Ostatnia zmiana dokonana przez Seta; 2010-10-01, 10:33.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziNo ładnie, żółć w piwie, nasienie w czekoladzie, chyba zacznę jeść rzeczy tylko z własnego ogródka.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziżółć w piwie
Jeśli już to ekstrakt sproszkowanej żółci.!
Comment
-
-
Przez nas rynek piwa jaki znamy - upadnie.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedziO nie Kochanie! Żółci w piwie być nie może!
Jeśli już to ekstrakt sproszkowanej żółci.!Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedziTzn ten proszek to się wygotowuje i odfiltrowuje? A ja ignorant myślałem, że toto się rozpuszcza...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedzimyślałem, że toto się rozpuszcza...Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika toto Wyświetlenie odpowiedziNie rozpuszczam się.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedziProszek się rozpuszcza. Tylko, że browary nie stosują obecnie nieprzetworzonej żółci tylko jej sproskowaną wersję (tzw suchy ekstrakt). Taki jak ten.Ostatnia zmiana dokonana przez ART; 2010-10-01, 12:08.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziAle ten wskazany jest tylko do piw typu international light lager.
Comment
-
Comment