No, chyba, że z gryla
Żółć w piwie?
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedziZnasz jakieś piwo, które nie zawiera słodu?Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
haha... Jasne - przefermentowany ekstrakt ze słodu, to nie słód.
Z drugiej strony żadna czekolada nie zawiera orzechów laskowych, a jedynie ich rozdrobnione nasienie pozbawione zdrewniałej owocni. Bądźmy konsekwentni.Last edited by Seta; 2010-10-01, 09:52.Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
A dwutlenek węgla? Żaden producent nie pisze że jego piwo zawiera dwutlenek węgla, ani żadne inne gazy. No i skąd biedny konsument ma wiedzieć że to jest gazowane, jeszcze mu wybuchnie w twarz przy otwieraniu i będzie się domagał odszkodowania!
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziNo ładnie, żółć w piwie, nasienie w czekoladzie, chyba zacznę jeść rzeczy tylko z własnego ogródka.Last edited by Mason; 2010-10-01, 10:08.JEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedzi... nasienie w czekoladzie...Last edited by Seta; 2010-10-01, 10:33.Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziNo ładnie, żółć w piwie, nasienie w czekoladzie, chyba zacznę jeść rzeczy tylko z własnego ogródka.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziżółć w piwie
Jeśli już to ekstrakt sproszkowanej żółci.!Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
Przez nas rynek piwa jaki znamy - upadnie.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedziO nie Kochanie! Żółci w piwie być nie może!
Jeśli już to ekstrakt sproszkowanej żółci.!Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedziTzn ten proszek to się wygotowuje i odfiltrowuje? A ja ignorant myślałem, że toto się rozpuszcza...
Comment
-
-
Proszek się rozpuszcza. Tylko, że browary nie stosują obecnie nieprzetworzonej żółci tylko jej sproskowaną wersję (tzw suchy ekstrakt). Taki jak ten.Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedzimyślałem, że toto się rozpuszcza...Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika toto Wyświetlenie odpowiedziNie rozpuszczam się.Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedziProszek się rozpuszcza. Tylko, że browary nie stosują obecnie nieprzetworzonej żółci tylko jej sproskowaną wersję (tzw suchy ekstrakt). Taki jak ten.Last edited by ART; 2010-10-01, 12:08.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziAle ten wskazany jest tylko do piw typu international light lager.Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
Comment